Cultuursmakers

Aalst

Mario, morgen gadegij naar de dokter !

Theatervoorstelling over een cartoonist met autisme Cultuursmakers en de Liga Autisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een bijzondere theatertournee. In de krachtige voorstelling ‘Mario, morgen gadegij naar de dokter!’ vertelt Mario De Koninck zijn persoonlijk verhaal over autisme. Hij doet dit met een uitzonderlijk gevoel voor humor, ontroering en diepgang.

Datum: 03/10/2024
Uur: 20:00
Uur van samenkomst: 19:30
Plaats: cc De Werf
Adres: Molenstraat 51, 9300 Aalst
Plaats van bijeenkomst: CC De Werf
Prijs leden: 15
Prijs niet-leden: 17.5
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 98

Cultuursmakers en de Liga Autisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een bijzondere theatertournee.

In de krachtige voorstelling ‘Mario, morgen gadegij naar de dokter!’ vertelt Mario De Koninck zijn persoonlijk verhaal over autisme. Hij doet dit met een uitzonderlijk gevoel voor humor, ontroering en diepgang.

We nodigen jong en oud uit om binnen te stappen in de wereld van Mario. De voorstelling zal je raken en je uitdagen om de veelzijdigheid van het leven met autisme te begrijpen. Gegarandeerd een ervaring die zal blijven hangen…

 Mario, beter bekend als cartoonist AAaRGh…, heeft autisme. Maar dat weet hij niet. Niemand weet dat. Tot zijn 31ste. Dan krijgt hij de diagnose, een jaar nadat zijn leven voorgoed veranderde. Een voorstelling met antwoorden. En humor.

Is het toeval dat hij cartoonist is? Waarom krijgt hij stress van frieten? Waarom kijkt hij door het raam van hotelkamers? Wat doet hij op zijn 80ste? Waarom slaat hij bloemen kapot?

Praktisch

Duur voorstelling: 90 minuten (zonder pauze)

Tickets : 17,50 euro;  leden Cultuursmakers betalen 15 euro. Korting Cultuursmakerspas geldig tot 30 juni 2024 via online inschrijving of mail naar aalst@cultuursmakers.be met vermelding van je naam, aantal tickets en betaling via het rekeningnummer 

Vanaf 1 juli kan je tickets boeken bij CC De Werf. Let op de ledenkorting is enkel mogelijk via Cultuursmakers Aalst. 

<
>
x