Cultuursmakers

@deVilla

Feestcaravannetje 'roaring twenties' op de Sinkensfeesten

Op 4, 5 en 6 juni kamperen we met ons feestcaravannetje bij op de Sinksenfeesten in Kortrijk. Binnen vind je onze internationale cartoonexpo, die gratis te bezichtigen is en buiten, rond ons caravannetje, zorgen we voor gezelligheid en animatie.

Datum: 04/06/2022
Uur: 12:00
Plaats: BK6
Adres: Broelkaai 6, 8500 Kortrijk
Prijs leden: 0
Prijs niet-leden: 0
Prijs voorverkoop: 0
Thema: 100 jaar samen cultuur beleven
Type: Evenement

Momenteel trekt er een heuse cultuurkaravaan door Vlaanderen. Twee kleurrijke caravannetjes gaan op pad en houden elke week ergens halt waar lokale groepen van Cultuursmakers tal van activiteiten en festiviteiten organiseren met de caravan als uitvalsbasis. En op 4, 5 en 6 juni, telkens van 12.00u tot 19.00u, campeert het caravannetje bij ons in Kortrijk op de Sinksenfeesten aan BK6. Binnen vind je onze internationale cartoonexpo, die gratis te bezichtigen is en buiten, rond ons caravannetje, zorgen we voor gezelligheid en animatie.

De Sinksenfeesten staan dit jaar trouwens helemaal in het teken van de jaren ’20, een ideaal thema voor een vereniging die dan geboren is. Hiervoor is Cultuursmakers @deVilla wel nog op zoek naar accessoires uit de jaren '20 (in bruikleen) zoals hoeden, boa's, kralen, handschoenen, enz.

Wil je zelf graag vrijwilliger worden bij deze Cultuursmakers-groep, breng dan zeker een bezoekje aan de caravan of contacteer ons via onderstaande gegegevens of via onze FB-pagina.

Maar best kom je gewoonweg genieten van de sfeer rond de caravan en van de mooie cartoonexpo.

<
>
x