Cultuursmakers

@deVilla

Internationale cartoonexpo tijdens de Sinkenfeesten Kortrijk

Deze cartoonexpo is het resultaat van een cartoonwedstrijd die Cultuursmakers in het najaar 2021 inrichtte. In totaal mochten we meer dan 1000 inzendingen uit 61 landen van over de hele wereld ontvangen. Maar liefst dertig winnaars zijn geselecteerd en krijgen een plaatsje in deze unieke expo die gratis toegankelijk is.

Datum: 04/06/2022
Uur: 12:00
Plaats: BK6
Adres: Broelkaai 6, 8500 Kortrijk
Prijs leden: 0
Prijs niet-leden: 0
Prijs voorverkoop: 0
Thema: 100 jaar samen cultuur beleven
Type: Evenement

Met de feestcaravan die n.a.v. eeuwfeest Cultuursmakers (vroeger VTB/vtbKultuur) door Vlaanderen trekt, reist ook een tentoonstelling met internationale cartoons mee. Met de cartoonexpo 'Cultuur verbindt mensen' pikken we de draad op van onze vereniging die tussen 1952 en 1973 verschillende ‘Salons van de humor’ organiseerde. Deze cartoonexpo is het resultaat van een cartoonwedstrijd die Cultuursmakers in het najaar 2021 inrichtte. In totaal mochten we meer dan 1000 inzendingen uit 61 landen van over de hele wereld ontvangen. Maar liefst dertig winnaars zijn geselecteerd en krijgen een plaatsje in deze unieke expo die gratis toegankelijk is. Er is ook een publiekswedstrijd verbonden aan deze expo. Bovendien maak je door te stemmen zelf ook kans op een mooie prijs.

De expo kan je tijdens de Sinksenfeesten binnen in BK6 bezoeken en buiten kan je genieten van sfeer en animatie aan ons feestcaravannetje.

<
>
x