Cultuursmakers

Brugge

Piv Verenigt

Stand-up comedy-voorstelling door Piv Huvluv

Datum: 16/10/2022
Uur: 15:00
Plaats: Theaterzaal De Biekorf in Brugge
Adres: Sint-Jakobsstraat 8, 8000 Brugge
Prijs leden: 16
Prijs niet-leden: 20
Prijs voorverkoop: Geen
Thema: 100 jaar samen cultuur beleven
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 160

Voorstelling: om 15u -Theaterzaal Biekorf, Brugge

Tickets: Aan de balies van CC Brugge, Sint-Jakobsstraat 20 (di tot vrij 13u tot 17u), via telefoon 050 44 30 60 (di tot vrij 13u tot 17u)

Piv Verenigt!

Verenigingen, je vindt ze in elke gemeente of stad, in alle kleuren en maten, voor alle leeftijden en doelgroepen. Het zijn stuk voor stuk plekken waar mensen elkaar ontmoeten, samen aan de slag gaan en hierbij heel wat meemaken. Kortom een wereld met een eigen kracht en levendigheid.
Het ideale thema voor een voorstelling, zo dachten we bij Cultuursmakers. Ter gelegenheid van onze honderdste verjaardag klopten we aan bij Piv Huvluv met de vraag of hij geen voorstelling wou schrijven over het verenigingsleven in Vlaanderen? En jawel hoor: hij was meteen enthousiast.

In deze voorstelling neemt Piv je mee doorheen het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven. Welke vereniging kent geen perikelen bij het organiseren van evenementen, voorstellingen of benefieten? Of de zoektocht naar vrijwilligers, het samenstellen van het bestuur en het verkiezen of aanduiden van een voorzitter? De creativiteit die nodig is bij de obligate geldinzamelacties met 'kaartingen' (kaartwedstrijden), wafelenbak, tombola en de fondsenwerving via subsidiereglementen met punten en hoe de ‘kas’ goed te beheren. Al dit wordt overwonnen door de camaraderie, de verbondenheid van het vrijwilligerswerk, de gezelligheid en het geloof in de ‘goede zaak’. Want dat is uiteindelijk wat telt voor al die duizenden vrijwilligers die bergen verzetten in Vlaanderen.

Iedereen die ook maar één keer lid is geweest van een vereniging - wie in Vlaanderen eigenlijk niet? - zal hier duimen en vingers aflikken van zoveel hilarische herkenbaarheid. Kom kijken en raak samen met Piv in de ban van het verenigingsleven!

Tickets kosten 16 euro voor leden van Cultuursmakers en 20 euro voor niet-leden.

Organisatie Cultuursmakers Brugge ism Cultuursmakers Damme, Provinciale Stuurgroep Cultuursmakers West-Vlaanderen en Cultuursmakers vzw

<
>
x