Cultuursmakers

Club Kortfilm

Cultuursmakers-pas: zot veel cultuur voor het hele gezin!

Ben je gek van cultuur en zie je het wel zitten om voordelig van cultuur te genieten? Dan moet je beslist een Cultuursmakers-pas aanschaffen!

Voor 20 euro ben je een jaar lang lid van onze culturele bende. Jouw Cultuursmakers-pas is bovendien geldig voor alle inwonende gezinsleden.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Je maakt deel uit van een groep enthousiaste cultuurliefhebbers waarmee je samen van cultuur kunt genieten.
  • Je kan aan alle activiteiten van alle Cultuursmakers-groepen deelnemen aan ledenprijs. Jaarlijks staan er ongeveer 2500 Cultuursmakers-activiteiten op de agenda. Je vindt ze op www.cultuursmakers.be/activiteiten.
  • Je krijgt 5 euro korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart. Je betaalt dan 20 in plaats van 25 euro. Met een Open Monumentenkaart krijg je toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.
  • Je krijgt 6 euro korting bij de aankoop van een Museumpas. Je betaalt dan 53 in plaats van 59 euro om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken. Deze korting is enkel geldig voor een nieuwe Museumpas, niet voor een hernieuwing.
  • Je krijgt minstens 4 keer per jaar onze nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in je mailbox.
    Je krijgt regelmatig extra (tijdelijke) voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen. Momenteel hebben we onderstaande actie:

Tijdelijke voordelen

Sleeping Beauty: 15 % korting
Van 9 tot en met 14 maart 2021 in Concertgebouw Brugge, Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent.

Het ballet Sleeping Beauty of Doornroosje, met een zwierige partituur van Tsjaikovski, groeide uit tot een van de allerbekendste balletten uit de 19de eeuw. Sleeping Beauty laat dansers toe op hun hoogste niveau te dansen. Meer dan 120 artiesten, schitterende decors en kostuums met een live symfonisch orkest, zorgen voor een betoverende en spectaculaire balletervaring voor de hele familie.

Meer info en tickets: http://www.primadonnaevents.be/vtbkultuur.html 

Hoe word je lid?

  • Vul hiernaast het formulier in. Kies een van onze lokale groepen waarbij je wil aansluiten (Geen idee? Kies dan voor ‘ik heb geen voorkeur’).
  • Betaal vervolgens je lidgeld van 20 euro.
  • Je Cultuursmakers-pas valt even later in je brievenbus.


We beloven dat je geen spijt zal krijgen van je Cultuursmakers-pas en wensen je veel cultuurplezier.

 VAB-clubleden

Leden van VAB genieten ook van de tijdelijke Cultuursmakers-voordelen. Wie van alle Cultuursmakers-voordelen wil genieten, kan via het formulier hiernaast lid worden van Cultuursmakers.

<
>
x