Cultuursmakers

Damme

3e Fotozoektocht Brugge "Zorgzaam"

Tijdens deze 3e en laatste boeiende zoektocht, wandel je mee langs een betoverend traject dat de schijnwerpers richt op verschillende zorginstellingen en eeuwenoude Godshuizen. Ga op zoek naar 36 foto's en noteer ze in volgorde van voorbijgaan op het antwoordformulier. Stuur je antwoord binnen en maak kans op een mooie prijs. Succes!

Datum: 15/08/2023 tot 15/09/2023
Uur: 00:01
Plaats: Potterierei
Adres: Potterierei , 8000 Brugge
Prijs leden: Gratis
Prijs niet-leden: 7€ per gezin
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Wedstrijd/zoektocht/quiz

Opgelet: foto D is niet meer aanwezig in het straatbeeld en bijgevolg geschrapt. geschrapt

Om binnen te gaan in Godshuis "Heilig Nest" in de Pottenmakersstraat 19

moet je bellen op bovenste bel(zonder naam), draaien en duwen aan de deurkruk.Bel godshuis Heilig Nest

Download hier het zoektochtdocument.  (aangepast)

Klik hier voor het online Antwoordformulier

Tijdens deze 3e en laatste boeiende zoektocht, wandel je mee langs een betoverend traject dat de schijnwerpers richt op verschillende zorginstellingen en eeuwenoude Godshuizen.  

De route leidt je naar de verrassende delen van de Godshuisdomeinen die openbaar zijn en bezocht kunnen worden.  Enkele van deze plaatsen zijn ware pareltjes en een lust voor het oog.  Wees echter vriendelijk en respectvol naar de bewoners toe en beperk je bezoek tot het nodige, zodat de serene rust van deze plekken behouden blijft.  Hoewel de woningen zelf niet toegankelijk zijn, biedt deze zoektocht een unieke inkijk in het zorgzame erfgoed van Brugge.

Ook deze zoektocht is geschikt voor jong en oud. Deelnemers betalen €7 per gezin per zoektocht als ze geen lid zijn.  Leden kunnen gratis deelnemen. Lidmaatschap kost €20 per gezin, waarmee je kan genieten van heel wat voordelen, en blijft geldig tot 31/12/2023.

Laat je meenemen langs het traject, ontdek de pareltjes en verborgen plekjes in Brugge. Kijk uit naar de afbeeldingen en noteer waar je ze vindt om ze in de juiste volgorde van voorbijgaan te kunnen plaatsen op het antwoordformulier.

Het volledig zoektochtdocument bevat de routebeschrijving, foto’s, weetjes, reglement en antwoordformulier en is vanaf de link bovenaan te downloaden en af te drukken. Een gedrukt kleuren-exemplaar is te verkrijgen op het secretariaat tegen de afdrukkost van €2,50.

Lees het zoektochtreglement op blz 5 van het document vooraleer te starten!

Voor vragen of opmerkingen, kan je bellen naar Micheline Verscheure 0478 463782 of Annie Van Acker 0476 424097 of mailen naar damme@cultuursmakers.be.

Veel succes en plezier, we kijken uit naar jullie antwoordformulieren en opkomst voor de uitslagen en de prijsuitreiking op 29 september.

Het Bestuursteam Cultuursmakers Damme.

<
>
x