Cultuursmakers

Damme

Cultuur- en Culinair Festijn

Cultuur- en Culinair festijn met Cultuursmakers Damme voor oud en jong, binnen en buiten ... Aperitiefconcert Muziekacademie Damme, gevolgd door Spaanse specialiteiten naar believen, Zuiderse muziek en zang; gezellig toeven in een Damse oase n.a.v. Vlaanderen Feest!

Datum: 02/07/2023
Uur: 10:45
Plaats: OC De Lieve
Adres: Moerkerkebrug 10, 8340 Moerkerke-Damme
Plaats van bijeenkomst: OC De Lieve
Prijs leden: €40 - jonger dan 12j €20
Prijs niet-leden: €60 - jonger dan 12j €20
Thema: Culinair
Muziek
Podiumactiviteiten
Type: Evenement
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

Beste vrienden van Cultuursmakers Damme,

We bouwen weer eens een ‘Feestje’ om U tegen te zeggen! Vorig jaar op 3 juli deden we al een meer dan geslaagde poging. In dit jubileumjaar gaan we voor NOG meer ! Noteer met stip de datum en schrijf in met vrienden, buren, familie, kinderen, kleinkinderen e.a. 

Eén groot samenzijn is ons doel ! Niet twijfelen want voor deze vlijmscherpe prijs blijft niemand meer thuis. 

Ook de zeer comfortabele en luxe locatie, zowel binnen als buiten spreekt voor zichzelf. Dit jaar voorzien we zelfs een hippe stretchtent (bescherming tegen regen of zon maar met de nodige  “ademruimte”).

Het feestmenu met Spaanse toetsen voorziet:

  • 10u45: Onthaal en welkom (er is ruime parking nabij de locatie, zowel voor auto als fiets).
  • 11u00: Aperitiefconcert met voor elk wat wils, jong en oud. De leerlingen (kinderen en volwassenen) van onze  Damse Muziekacademie laten hun talenten spreken en trakteren ons op een verrassend leuk muzikaal “rondje”.  Zij verdienen achteraf zeker ons applaus.
    - Ondertussen genieten we van een (uiteraard) sprankelende koele CAVA met een originele en hartige TAPA  (in de prijs inbegrepen).
    - Na de muziek is het hek van de dam, het vuur aan de lont onder  “de grote pan”. Spektakel alom want een ter plaatse overheerlijk bereide PAELLA (vlees & vis) valt ons ten deel.  Al onze gekoelde dranken (Spaanse wijnen, Dams streekbier e.a.) verdwijnen verder als sneeuw voor de zomerzon.
  • 12u30: Aanschuiven voor de PAELLA! Niemand komt te kort.
  • 14u30: “De koffie (of thee) staat klaar” met fijne gebakjes. 
  • Vanaf 15u00: Een “Wervelende, Zonnige, Zomerse, Zuiderse, Zangshow” door La Galeria (begonnen in 2014 op het eiland La Gomera, Canarische Eilanden).
    Deze zangvogels zeggen het zelf: “Wij houden van de zon, zonnige muziek, onweerstaanbare ritmes en warme harmonieën.  Wij brengen muziek, gekende nummers die iedereen wil horen en jawel, ook eigen songs die makkelijk in het gehoor liggen met teksten recht uit het hart. Vrolijk swingend, lekker dansbaar, ingetogen, ontroerend en pakkend, geïnspireerd door de natuur, de zee, de oceaan met teksten in het Engels, Spaans, Frans en hier en daar doorspekt met Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse invloeden”.
    Jean-Paul & Lieve zijn het muzikaal koppel die ons de ganse middag op sleeptouw nemen!

-----------------------------

Online inschrijven, dan betalen!
Ga naar de roze balk 'Online Inschrijven' of klik hier, vul het formulier volledig in en klik op 'inschrijven' om te bevestigen. Als alle gevraagde gegevens goed werden ingevuld, krijg je onmiddellijk een bericht 'Bedankt voor je inschrijving' en een bevestigingsmail in je mailbox.  Het moment van inschrijving bepaalt de deelnemingsvolgorde. Daarna zo snel mogelijk betalen op rekening van Cultuursmakers Damme BE72 9795 7867 4016.  Betalen zonder inschrijven geeft geen recht op deelname, inschrijven is een noodzaak!

Lukt de online inschrijving niet? Dan helpen we je graag telefonisch verder.  
Micheline Verscheure : 0478 46 37 82 / Annie Van Acker : 0476 42 40 97
Willy Soenens : 050 35 05 74 / Johan Dessein : 0496 50 66 53

De inschrijvingen worden afgesloten op 25/06/2023.  Na deze datum worden geen annuleringen meer terugbetaald.

 ---------------------------

Van harte welkom namens het bestuursteam Cultuursmakers Damme,

Rika, Rita, Tine, Annie, Micheline, Willy, Johan

<
>
x