Cultuursmakers

Damme

Musical Red Star Line - Studio 100 - inschrijvingen beëindigd!

De opvolger van de iconische succesmusical 40-45 wordt een emotionele rollercoaster met een unieke live-beleving.

Datum: 01/05/2023
Uur: 15:00
Plaats: Studio100, Puurs
Adres: K.Albert I-laan , 8210 Loppem
Plaats van bijeenkomst: Carpool parking Loppem
Prijs leden: 68,00€ Rang1 +25,00€ p/p vervoer
Prijs niet-leden: 80,00€ Rang1 +25,00€ p/p vervoer
Thema: Beeldende kunst
Geschiedenis en erfgoed
Muziek
Type: Podiumactiviteit - theater
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

Inschrijven niet meer mogelijk ! 

Na 100 jaar Cultuursmakers Nationaal in 2022 bestaan wij in 2023 als afdeling Damme 25 jaar. Dat dit uitbundig zal gevierd worden staat buiten kijf ! Ons jaarprogramma wordt eind dit jaar tijdig bekend gemaakt maar één tip van de sluier willen we nu al oplichten want TIJDIG boeken èn betalen is noodzakelijk voor dit nationaal initiatief. 

Wij reserveerden alvast een bulk tickets van rang 1 voor de MUSICAL: RED STAR  LINE. Een niet te missen evenement. Vervoer kan op eigen kracht, graag aanvinken tijdens het inschrijven. Voor het gezamenlijk busvervoer konden we inmiddels een prijs vastleggen, die komt op 25€ per persoon. Vertrekuur en -plaats worden later nog medegedeeld.  De bus biedt een zorgeloze, veilige en comfortabele rit, samen in groep.

Hierna een inhoudelijk overzicht wat de musical betekent !

De musical Red Star Line wordt de opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. Als bezoeker word je ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water. Studio 100 bouwt verder aan de traditie van prestigieuze, epische spektakel-musicals voor een breed publiek over een stuk Vlaamse geschiedenis die tegelijk ook nog steeds actueel is in de huidige samenleving. Red Star Line is een verhaal van alle tijden: van dromen en verwachtingen, van ondernemen, slagen en falen, overkoepeld door de kracht van ware liefde die zich een weg moet banen over de grilligste golven van de Atlantische Oceaan. Red Star Line is ook een verhaal van bij ons. De stad Antwerpen was - einde 19e, begin 20e eeuw - het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting New York vertrokken. In de authentieke gebouwen van de rederij, ter hoogte van de originele bolders op Het Eilandje is ook het indrukwekkende Red Star Line Museum gelegen. De voorstelling laat zich inspireren op het verhaal van de rederij en de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke loodsen van het museum worden verteld.  

Eerst Online inschrijven, daarna betalen op rekeningnummer BE72 9795 7867 4016 van Cultuursmakers Damme!
Ga naar de roze balk 'Online Inschrijven', vul het formulier volledig in, ook aanvinken als je met eigen vervoer wenst te gaan, en klik op 'inschrijven' om te bevestigen.   Als alle gevraagde gegevens goed werden ingevuld, krijg je onmiddellijk een bericht 'Bedankt voor je inschrijving' en een bevestigingsmail in je mailbox. Kijk ook eens in de reclamefolder, als je de bevestigingsmail niet direct terugvindt. 

Lukt de online inschrijving niet? Dan helpen we je graag telefonisch verder.  
Micheline Verscheure : 0478 46 37 82
Willy Soenens : 050 35 05 74

De inschrijvingen worden afgesloten op 10 december 2022 of eerder indien volzet. Na deze datum worden geen annuleringen meer terugbetaald.

Lid worden kan via een Cultuursmakers-pas à €20,00 per jaar voor het ganse gezin! Vanaf heden blijft de cultuurpas geldig tot en met 31 december 2023 en biedt talrijke voordelen !!!  

Alvast uitziend naar uw snelle beslissing en deelname,

Het bestuursteam: Rita, Rika, Tine, Annie, Micheline, Willy, Johan

<
>
x