Cultuursmakers

Damme

14e Vrouwendag - Calais

Op stap met de vrouwen !

Datum: 20/04/2023
Uur: 08:00
Deuren open: 07:50
Plaats: Lindenplein Sijsele
Adres: Lindenplein (Kloosterstraat) , 8340 Sijsele-Damme
Plaats van bijeenkomst: Lindenplein 8340 Sijsele-Damme
Prijs leden: 70,00€
Prijs niet-leden: 90,00€
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 4
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

De inschrijvingen werden afgesloten.

Geen jaarprogramma zonder Vrouwendag! Zeker niet in dit Zilveren Jubileumjaar van onze afdeling. Is 8 maart Internationale Vrouwendag dan is de derde donderdag van april niet alleen ‘Secretaressedag’  maar ook na al die voorbije jaren “onze” Vrouwendag!  Een verwittigd man is ‘twee’ vrouwen waard! We gaan dit jaar via de “Schreve” de boer op met bestemming CALAIS in het Noorden van Frankrijk.  Het aantal ‘deelneem-sters’ is omwille van organisatorische redenen beperkt.  Een gevarieerd en amusant programma staat in de steigers! Zet uw joker meteen in en wacht niet tot morgen. 

Programma:

  • 8u: vertrek Lindenplein (Kloosterstraat) - aanwezigheid vereist om 07u50.
  • Voormiddag: We houden een eerste keer halt aan het Bezoekerscentrum Jules Destroopere te Lo-Reninge. Na de rondleiding met gids, wordt ons een kopje koffie of thee aangeboden en mogen we proeven van hun rijk assortiment koekjes.
  • Vervolgens rijden we naar Calais, om er te genieten van een lekkere lunch. Eén Kir vooraf, één drankje bij de maaltijd (wijn, biertje van de tap of frisdrank) en een koffie achteraf zijn in de prijs van de uitstap inbegrepen. Vegetarisch is mogelijk, graag aanvinken bij inschrijving.
  • Namiddag : Na de lunch worden we verwacht in het vernieuwde Kantmuseum in Calais. Hier zullen Nederlandstalige gidsen ons tekst en uitleg geven, niet alleen over het kant, maar ook over de werking van de machines die in het museum opgesteld staan. 
    Nadat we er de “kantjes” hebben afgelopen wacht  onze dames nog een “speciale” verrassing !!!
  • Omstreeks 18u30 vatten we moe maar voldaan de terugreis naar Sijsele aan.

Online inschrijven, dan betalen!
Ga naar de roze balk 'Online Inschrijven', vul het formulier volledig in en klik op 'inschrijven' om te bevestigen. Als alle gevraagde gegevens goed werden ingevuld, krijg je onmiddellijk een bericht 'Bedankt voor je inschrijving' en een bevestigingsmail in je mailbox.  Daarna zo snel mogelijk betalen op rekening van Cultuursmakers Damme BE72 9795 7867 4016. Het moment van inschrijving bepaalt de deelnemersvolgorde. Betalen zonder inschrijven geeft geen recht op deelname, inschrijven is een noodzaak!

Lukt de online inschrijving niet? Niet dralen, bel ons op, dan helpen we je graag telefonisch verder.  
Micheline Verscheure : 0478 46 37 82 / Annie Van Acker : 0476 42 40 97
De inschrijvingen worden afgesloten op 25/03/2023 of eerder indien volzet.  Na deze datum worden geen annuleringen meer terugbetaald.

Uitziend naar uw deelname,

Het bestuursteam 

Micheline, Annie, Tine, Rita, Rika, Willy, Johan

*Lid worden kan via Cultuursmakers-pas à €20,00 per jaar voor het ganse gezin! Deze cultuurpas geldt tot en met 31 december 2023 en biedt talrijke voordelen!!! Alle informatie hierover is te vinden via deze link.

<
>
x