Cultuursmakers

Deinze

DeinzeLacht - Starbugs Comedy (Zwitserland)

Nog gekker, nog verrassender, nog dynamischer dan Crash Boom Bang is de nieuwe voorstelling van Starbugs Comedy. Ze verlaten alle mogelijk denkbare paden en gaan op verkenning into the unknown

Datum: 20/11/2021
Uur: 20:00
Deuren open: 19.30 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 20
Prijs niet-leden: 20
Prijs voorverkoop: 20
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Nog gekker, nog verrassender, nog dynamischer dan Crash Boom Bang is de nieuwe voorstelling van Starbugs Comedy. Ze verlaten alle mogelijk denkbare paden en gaan op verkenning into the unknown.

De effecten zijn nog spectaculairder, de attributen met nog meer zorg uitgekozen in deze tot op de millimeter getimede voorstelling. Het publiek wordt constant verrast. Ergens kan je wel raden hoe de trucs in elkaar zitten, maar toch word je telkens weer op het verkeerde been gezet.

Woordenloos, in hun eenvoudige rood-wit gestreepte t-shirts zetten deze drie acrobaten de boel op stelten. Soms in slow motion, soms in vijfde versnelling. Jumps alom in een show die draait rond spel en bedrog, rond fenomenale moves. Don’t try this at home!!

Jump! brengt Starbugs Comedy opnieuw internationaal in meer dan 30 landen, van New York tot Tokio. De vliegmiles lopen op, evenals het applaus.

 

Regie: Nadja Sieger
Met: Fabian Berger, Martin Burtsher en Wassillis Reigel

Trailer op YouTube

 

Zaterdag 20 november 2021 - 20 uur - CC Leietheater

Deze voorstelling is één van de vijf voorstellingen van het humorfestival DeinzeLacht; in eerste instantie worden alleen abonnementen verkocht aan 70 euro via https://ticketshop.ticketmatic.com/leietheater/shop.

De ticketverkoop start op 1 september 2021 om 12 uur.

Eventuele overblijvende plaatsen worden vanaf 16 oktober 2021 verkocht aan 20 euro.

Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website - www.deinzelacht.be.

<
>
x