Cultuursmakers

Deinze

DeinzeLacht - Steven Goegebeur

Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’

Datum: 28/01/2023
Uur: 20:00
Deuren open: 19.30 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 20 euro
Prijs niet-leden: 20 euro
Prijs voorverkoop: 14 euro (abonnement)
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Evenement

Als je in de hoek staat waar de klappen vallen, heb je twee mogelijkheden; neergaan of terugvechten.

Het leven heeft Steven niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag. Ging uiteindelijk op de knieën. En net niet uitgeteld gebeurde het wonder; ergens vond hij de kracht. Om weer recht te krabbelen, op te staan, de rug te rechten. Mankracht. Waar hij die kracht vond, wie hem die kracht gaf, hoe die kracht te gebruiken ...?

Steven vertelt het u allemaal in zijn vierde show. In een verhaal van struikelen, vallen en weer opstaan. Een verhaal van hoop, geloof en liefde. Een verhaal dat niemand onberoerd zal laten! Na afloop gaat u dartel naar huis, met een rugzak vol waardevolle ideeën en een laagje stof om over na te denken. En met wat geluk geeft Mankracht ook u dat extra duwtje, de extra kracht die nodig is om te blijven geloven ... in jezelf.

 

Zaterdag 28 januari 2023 - 20 uur - Leietheater
 

Deze voorstelling is één van de vijf voorstellingen van het humorfestival DeinzeLacht; in eerste instantie worden alleen abonnementen verkocht aan 70 euro via de ticketshop van het Leietheater.

De verkoop van abonnementen start 17 juni 2022.

Eventuele overblijvende plaatsen worden vanaf 16 oktober 2022 verkocht aan 20 euro.

<
>
x