Cultuursmakers

Deinze

Het Prethuis - Café Beveren - LAATSTE TICKETS

Café Beveren van de hand van Jeroen Maes, kende een buitengewoon succes in de zomer van 2017 in het Antwerpse Fakkeltheater. Volle zalen met telkens een uitgelaten, enthousiast publiek. Daarom besloot Het Prethuis naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan er een West-Vlaamse remake van te maken.

Datum: 10/02/2023
Uur: 20:00
Deuren open: 19.30 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 25 euro
Prijs niet-leden: 25 euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Het stuk neemt u mee naar Café Beveren, een heerlijk volkscafé met nog een echt DECAP-orgel, gelegen in het idyllische West-Vlaamse plaatsje Beveren-Leie.
En daar is een goede reden voor: Café Beveren bestaat namelijk 80 jaar!

We maken kennis met de vaste stamgasten, zo is er Irma, even oud als Café Beveren maar op zijn minst nog even vitaal, Toontje de simpele jongen die ieders hart steelt, Theo, stapelzot van het pijporgel en Nancy die voor ze haar vitrien opent op de chaussee d’amour altijd nog even binnenspringt. Bazin Jeanine ziet ze maar al te graag komen.

De dagelijkse routine wordt echter verstoord door een opmerkelijke gast, een zekere Dennis uit Knokke. Een charmante verschijning, tot blijkt dat zijn bezoek toch niet zo onschuldig is en Café Beveren op zijn grondvesten davert …

Met Danni Heylen, Bianca Vanhaverbeke, Wim Stevens, Jits Van Belle, Floris Devooght en Jeroen Maes.

Vrijdag 10 februari 2023 - 20 uur - Leietheater

Tickets via de ticketshop van het Leietheater.

De ticketverkoop start 17 juni 2022 om 10 uur.

<
>
x