Cultuursmakers

Deinze

Het Prethuis - De Quaghebeurs

De Quaghebeurs is een heerlijke situatiekomedie met verrassende elementen en wendingen. De onderlinge verhoudingen werken danig op de lachspieren. En dat allemaal geserveerd in het sappig West-Vlaams!

Datum: 13/11/2022
Uur: 18:00
Deuren open: 17.30 uur
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 20 euro
Prijs niet-leden: 20 euro
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Willy Quaghebeur, eigenaar van de Brasserie Petit Paris, komt te overlijden. De vier kinderen worden op de hoogte gebracht en ze ontmoeten elkaar bij de kist van voader. Ze hebben elkaar jaren niet meer gezien, ook de relatie met hun vader was op zijn zachts gezegd koel te noemen. Maar wat is er allemaal gebeurd met de zonen Quaghebeur, en wat met de enige dochter? Sappige verhalen over vroeger komen naar boven.


En wat met het nalatenschap, met de Brasserie, ... maar vooral het goud van moeder? Zit het mee in de kist? Is een minnares ermee gaan lopen?

Vragen waar we allemaal een antwoord op krijgen. Zeker als blijkt dat Voader Quaghebeur wel een heel origineel testament heeft bedacht.

Zondag 13 november 2022 - 18 uur - Leietheater

De ticketverkoop gebeurt via de ticketshop van het Leietheater of aan de balie van het Leietheater (dinsdag tot vrijdag van 14 tot 16 uur).

De ticketverkoop start 17 juni 2022 om 10 uur.

<
>
x