Cultuursmakers

Deinze

Jazzy Sunday - Kristen Cornwell Trio

Met de veelzijdige gitarist Patrick Deltenre, de ervaren contrabassist Christophe Devisscher en de duizelingwekkende stem van Kristen Cornwell verenigd in een trio, brengen deze muzikale duizendpoten een volle lepel muzikaal medicijn.

Datum: 06/11/2022
Uur: 17:00
Deuren open: 16:00
Plaats: CC Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 10 euro
Prijs niet-leden: 10 euro
Thema: Muziek
Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Na in verschillende projecten te hebben samengewerkt, kwamen de muzikanten van het Kristen Cornwell Trio voor het eerst samen in 2014. In de loop van de daaropvolgende jaren volgde een reeks concerten en eind 2017 trokken ze de studio in om er een album op te nemen.

Met dit concert speelt het trio nieuw repertoire met een Australische touch en repertoire van Spoonful – Back to the Blues. Dit album is een hommage aan de essentie van de blues dat werd samengesteld en gedistilleerd uit zeer diverse bronnen. Nummers van Buffalo Springfield en Willie Dixon samen met songs uit de traditionele folk die naadloos met elkaar passen, gebracht in deze intimistische en expressieve bezetting.

Muzikanten – Kristen Cornwell: zang, Patrick Deltenre: gitaar, Christophe Devissche: contrabas.

 

Cultuursmakers Deinze organiseert Jazzy Sunday in samenwerking met het Leietheater.

De ticketverkoop gebeurt via de ticketshop van het Leietheater of aan de balie van het Leietheater (dinsdag tot vrijdag van 14 tot 16 uur).

De ticketverkoop start 17 juni 2022 om 10 uur.

<
>
x