Cultuursmakers

Deinze

Jazzy Sunday - Vanessa en Marc Matthys - LIVESTREAM

In het unieke concert The Family Songbook slaan vader en dochter Matthys de handen in elkaar en diepen ze jazzstandards op van over de hele wereld. Van de Amerikaanse George Gershwin, over de Braziliaanse Antonio Carlos Jobim, naar de Franse Michel Legrand tot onze eigen Belgische trots Jean "Toots" Thielemans. De composities van Marc maken dit feel-good lijstje af.

Datum: 21/02/2021
Uur: 17:00
Deuren open: 16.30 uur
Plaats: R.O.A.D. Music Studio
Adres: Kaleshoek , 9800 Deinze
Prijs leden: 6
Prijs niet-leden: 6
Thema: Muziek
Klank - jaarthema 2021
Type: Podiumactiviteit - concert

In het unieke concert The Family Songbook slaan vader en dochter Matthys de handen in elkaar en diepen ze jazzstandards op van over de hele wereld. Van de Amerikaanse George Gershwin, over de Braziliaanse Antonio Carlos Jobim, naar de Franse Michel Legrand tot onze eigen Belgische trots Jean "Toots" Thielemans. De composities van Marc maken dit feel-good lijstje af. Dat Vanessa jazz met de paplepel ingegeven kreeg, hoeft niet te verbazen. Dat de jazzmicrobe beiden opnieuw zou samenbrengen op het podium evenmin.

  

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus zijn voorstellingen in het Leietheater verboden tot (hoogstwaarschijnlijk) eind maart 2021.

Met Cultuursmakers Deinze willen we onze artiesten die spelen op Jazzy Sunday, coronaproof een extra hart onder de riem steken. Een gezellige babbel of een cd aanschaffen na het optreden is jammer genoeg nu niet mogelijk. Gelukkig kunnen wij wel topmuziek aanbieden, terwijl u thuis in de zetel een drankje nuttigt.

Voor de livestream kan u online inschrijven via dit formulier voor de prijs van 6 euro. U kan inschrijven tot uiterlijk 21 februari 2021 om 16 uur. De avond vóór het concert ontvangt u per email een link die u zal leiden naar de livestream.

De livestream wordt gestart een half uur vóór het concert, om 16.30 uur, zodat u alle tijd heeft dit thuis uit te testen en te streamen naar uw computer, tablet of televisie. De livestream zal gebruik maken van YouTube. Om 17 uur start het concert van Marc & Vanessa Matthys. Kan u op dat moment (toch) niet live kijken, geen nood. Wij bieden uitgesteld kijken aan tot 1 week na het optreden via diezelfde doorgestuurde link.

 

 

Deze livestream van Jazzy Sunday is een organisatie van Cultuursmakers Deinze in samenwerking met R.O.A.D. Music Studio.

<
>
x