Cultuursmakers

Deinze

Afdelingsreizen 2022

Dit najaar, van 15 tot 23 oktober 2021, konden we eindelijk opnieuw op reis. De Jordaniëtrip was op alle vlakken een voltreffer: de bestemming zelf in de eerste plaats, maar ook het schitterende weer en de vlekkeloze organisatie van onze reispartner Dromen zorgden voor een zeer enthousiaste groep reizigers.

We mogen stellen dat de samenwerking tussen Dromen en Cultuursmakers Deinze resulteert in groepsreizen met een zeer hoog kwaliteitsgehalte, VTB Reizen meer dan waardig met een zeer goede verhouding prijs/kwaliteit.

Voor 2022 plannen we twee reizen: in juni verkennen we Albanië en in oktober bereizen we Namibië.

Net als voor de reis naar Jordanië hebben we met Dromen voor beide reizen een uitzonderlijke covid-gerelateerde overeenkomst gemaakt: twee maand vóór afreis herbekijken zowel Cultuursmakers Deinze als Dromen de situatie omtrent covid-19 en kunnen beide partijen beslissen de reis zonder kosten of vergoeding te annuleren. Deze beslissing kan niet door individuele reizigers genomen worden. De terugbetaling van het voorschot gebeurt door middel van bankoverschrijving en niet met corona-vouchers.

Van dinsdag 7 juni tot vrijdag 17 juni 2022 maken we een zeer volledige rondreis van 11 dagen door Albanië. Albanië is voor velen een nog onbekende bestemming, maar het land heeft heel wat te bieden: zeer mooie natuur, zon en zee, een rijke geschiedenis en heel wat cultuur - wij doen tijdens deze rondreis niet minder dan vier UNESCO Werelderfgoedsites aan.
Hier kan je het reisprogramma voor Albanië downloaden.

Van vrijdag 30 september tot zondag 16 oktober 2022 reizen we naar één van de mooiste landen op deze aardbol. Namibië is een schitterende bestemming in Afrika, onbekender dan buurman Zuid-Afrika maar nóg zoveel mooier ... Namibië heeft zeer veel te bieden; je vindt hier o.a. wildparken, woestijnen, kloven en rivier- en maanlandschappen. Namibië is een aaneenschakeling van mooie natuur die slechts sporadisch door een stad of dorp wordt onderbroken. Dit is een zeer volledige rondreis van 17 dagen; naar goede gewoonte is (bijna) alles inbegrepen in de reissom en logeren we in zeer degelijke hotels en lodges.
Hier kan je het reisprogramma voor Namibië downloaden.

Voor beide reizen staan de inschrijvingen open vanaf vandaag. Geef mij een seintje en ik mail het inschrijvingsformulier door.

Het voorschot houden we bewust zo laag mogelijk; voor Albanië 300 euro per persoon en voor Namibië 500 euro per persoon.

Ik kijk er alvast naar uit om weer samen met jullie te reizen!

Hou het ondertussen gezond en veilig!

Met vriendelijke groeten.

<
>
x