Cultuursmakers

Evergem Digi

Vergaderlokaal vanaf 20 mei 2016, OC De Burggrave te Kerkbrugge.

Vanaf vrijdag 20 mei 2016, vergaderen wij iedere vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur (uitgezonderd: juli - augustus, feest- en brugdagen) in het O.C. De Burggrave, Grovermansdreef 38, 9940 Kerkbrugge (Evergem).

Om onze nieuwe locatie te vinden, klik hier  O.C. De Burggrave, Grovermansdreef 38, 9940 Kerkbrugge (Evergem)

 

O.C. De Burggrave verkeerd op Google Maps aangeduid als Grovermanslaan !!

De parking is vooraan als je de dreef gaat inrijden O.C. De Burggrave P (gele vrachtw) Moet zijn Grovermansdreef i.p.v. Grovermanslaan !!

 

 Na een lange zoektocht, voor een geschikte en betaalbare locatie, is er beslist om in het O.C. De Burggrave te vergaderen.

Een van de belangrijkste argumenten was, dat het lokaal toegankelijk moest zijn voor leden met beperkingen en senioren. 

Het O.C. De Burggrave voldeed aan voorgaande voorwaarde en beschikt tevens over een speciaal aangepast toilet voor rolstoelgebruikers !

Samen met de Koninklijke vtb Fotoclub Evergem, vergaderen wij daar op vrijdagavond en beschikken wij tevens over een apart vergaderlokaal.

 

Sedert de oprichting van onze vtb Diaclub Evergem op 12 september 1975, vergaderden wij iedere vrijdagavond in het Cultuursmakershuis in de Hekstraat 7 te Evergem.

Vanaf 01 september 2016 dienen alle daar gevestigde Cultuursmakers-onderafdelingen, het lokaal definitief te verlaten, aangezien de eigenaar een andere bestemming voorziet voor het lokaal. 

Op 29 april 2016 hebben wij onze laatste vrijdagavondvergadering gehouden, op de jarenlange vertrouwde locatie in de Hekstraat 7 te Evergem.

Met spijt in het hart, verlieten wij dan definitief het vertrouwd lokaal.

Wij bedanken ook al de vrijwilligers en het bestuur van de vzw Evergemse Vriendenkring, voor het jarenlang openhouden en onderhouden van het lokaal.

Op 29 januari 2022 veranderde vzw vtbKultuur naar vzw Cultuursmakers, waar wij als feitelijke vereniging (themagroep) bij aangesloten zijn.

Op vrijdag 4 februari 2022 veranderde de naam van vtb Diaclub Evergem naar Cultuursmakers Evergem Digi, afgekort Evergem Digi.

<
>
x