Cultuursmakers

Geel

Rijncruise - feestreis 3 april 2022

De maidenvaart van de Viva One. Feestreis in samenwerking met het ROC vzw.

Datum: 03/04/2022 tot 10/04/2022
Uur: 00:00
Plaats: Haven
Adres: Haven , 11111 Dusseldorf
Thema: 100 jaar samen cultuur beleven
Type: Meerdaagse uitstap/Cultuursmakers-trip

In onze 100-jarige geschiedenis namen reizen een prominente plaats in. Wist je dat het huidige Reis- en Opleidingscentrum (ROC) in Gent ontstaan is uit de reisleiderswerking van vzw VTB-VAB?
Vandaag trekken de 300 ROC-leiders naar de hele wereld. Voor ons jubileumjaar slaan we graag de handen in elkaar. En hoe kan dit beter dan de eerste reizen te herbeleven, zij het met modernere middelen en een aangepast pogramma.

Een primeur in de reiswereld was de eerste 'cruise', van Gent naar Vlissingen, langs een stukje onvervalst Vlaanderen. 
Vandaag stellen ROC en Cultuursmakers opnieuw een primeur voor: de maidentrip van de Ms VIVA ONE 5*, een spiksplinternieuw schip dat zal ingezet worden op Rijn, Schelde en Donau.
Een luxueuze Premium feestbus, die ons gedurende de ganse tocht ter beschikking staat, brengt ons naar de thuishaven van de VIVA ONE in Düsseldorf, waar we inschepen voor een 8-daagse cruise op de Rijn en de Schelde. Een nachtelijke vaart brengt ons voorbij het bruisende Ruhrgebied naar het 'gezellig' Amsterdam (dag 2), het liefelijke Hoorn (dag 3) en de wereldstad Rotterdam (dag 4), waarna de VIVA ONE koers zet naar de fiere stede Gent (dag 5) om vervolgens op dag 6 af te meren in het architecturaal juweel Antwerpen. 
Via Nijmegen (dag 7) komen we terug aan in Düsseldorf (dag 8).

Afreis
3 april 2022 Maidentrip en 10 april 2022.
Deze reis wordt ontwikkeld in samenwerking met Carolus Reizen uit Mol. De hele reis is 'all-in', van het avondmaal op de eerste dag tot het ontbijt op de achtste dag en alle dranken aan boord.
Ze wordt geleid door deskundige reisleiders van het ROC.

Info en inschrijving op www.rocvzw.be

<
>
x