Cultuursmakers

Huldenberg

Mario, morgen gadegij naar de dokter!

Een theatervoorstelling van cartoonist AAaRGh...over zijn autisme. Organisatie Cultuursmakers Vlaams-Brabant en Brussel en Liga Autisme Vlaanderen.

Datum: 04/10/2024
Uur: 20:00
Uur van samenkomst: 19:45
Deuren open: 19:30
Plaats: Cultuurcentrum Strombeek (Grimbergen)
Adres: Gemeenteplein 1, 1853 Strombeek-Bever (Grimbergen)
Plaats van bijeenkomst: Schouwburg
Prijs leden: 29
Prijs niet-leden: 32
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 14

Cultuursmakers en de Liga Autisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor deze bijzondere theatertournee. In deze krachtige voorstelling vertelt Mario De Koninck zijn persoonlijk verhaal over autisme. Hij doet dit met een uitzonderlijk gevoel voor humor, ontroering en diepgang. 

We nodigen jong en oud uit om binnen te stappen in de wereld van Mario. De voorstelling zal je raken en je uitdagen om de veelzijdigheid van het leven met autisme te begrijpen. Gegarandeerd een ervaring die zal blijven hangen… 

Mario, beter bekend als cartoonist AAaRGh…, heeft autisme. Maar dat weet hij niet. Niemand weet dat. Tot zijn 31ste. Dan krijgt hij de diagnose, een jaar nadat zijn leven voorgoed veranderde. Een voorstelling met antwoorden. En humor.

Is het toeval dat hij cartoonist is? Waarom krijgt hij stress van frieten? Waarom kijkt hij door het raam van hotelkamers? Wat doet hij op zijn 80ste? Waarom slaat hij bloemen kapot?

“Mario, morgen gadegij naar de dokter!” is een theatervoorstelling van en door AAaRGh… over een cartoonist met autisme. Of is het een autist met cartoonisme?

“Geweldige voorstelling. Eindelijk het verhaal verteld vanuit de invalshoek van iemand die zelf autisme heeft. Lachen en ontroering.”

 Organisatie : Cultuursmakers en Liga Autisme Vlaanderen

Comfortabel autocarvervoer naar en van CC Strombeek (busrit, BTW en fooi chauffeur inbegrepen)
Opstapplaatsen Carpoolparking Bekkevoort, Carpoolparking Vuntcomplex Kessel-Lo en Carpoolparking Bertem. De exacte vertrektijden op elk van de opstapplaatsen worden later aan de deelnemers meegedeeld.

Inschrijven door overschrijving van het verschuldigde bedrag met vermelding "Mario" op rekening BE09 7330 7202 5257 van Cultuursmakers Huldenberg. Momenteel zijn er 15 plaatsen gereserveerd, bijkomende plaatsen komen op de wachtlijst.  Snel inschrijven is de boodschap.

<
>
x