Cultuursmakers

Erembodegem IL MANA

VEILING KUNSTWERKEN 

 

IL MANA organiseerde in samenwerking met het conservatorium Gent en de gezinsbond van Erembodegem op 20 mei 2018 ‘Music on Canvas’. De bedoeling was dat de uitgenodigde schilders maar eigenlijk iedereen die zin had,  groot en klein, zich liet inspireren door de muziek gebracht door een live-band. Alle aanwezigen werden uitgenodigd hun impressie op doek te zetten.
Vanaf vandaag worden die kunstwerken geveild via FB en de website van IL MANACultuursmakers ten voordele van Ruyskensveld campus Erembodegem (Termuren).
Om de kunstwerken en hun startbod te bekijken klik HIER

 

Elk schilderij heeft een startbod. Iedereen die wil kan dit bod verhogen. Op 30 november 2018 wordt de veiling afgesloten. De hoogste bieders worden begin december verwittigd om het schilderij af te halen. Het opgehaalde geld wordt het kerstgeschenk voor Ruyskensveld (Ter muren)

 

 

IL MANA

Wie zijn wij ?

Hallo, wij zijn Ilse, Ann en Magda

Creatieve geesten die zich verenigd hebben.

Vriendinnen die hun passie voor kunst, cultuur en vrijetijdsbesteding willen delen en hiermee Erembodegem nog meer willen laten leven.

 

Wat doen wij ?

Elk van ons heeft zijn eigen vaardigheden. Dat zorgt er voor dat wij heel wat te bieden hebben op vlak van evenementen en workshops:

Maak kennis met ons tijdens de eerste tentoonstelling 14 en 15 oktober 2017 in het sportcomplex Schotte. 

 

Warme groet van

Ilse, Ann en Magda

 

 

 

                               

Nieuws

<
>
x