Cultuursmakers

Erembodegem IL MANA

'HogeWeg Kermis'

Kermis Hogeweg 9 september 2018
 
 
 
Kunstveiling op 9 september Tijdens 'Kermis Hogeweg' veilen we om 17u de schilderijen die gemaakt werden tijdens 'Music on Canvas'. Deze werken zijn geschilderd door Frede Langhendries, Hilde Renata, Hilde Van Lierde, Ann Van De Velde, Hedwig Mertens, Luba Melantchouk en ook een 20 tal door kinderen. De opbrengst gaat naar 'Ruyskensveld Campus Erembodegem' organisatie voor bijzondere jeugdzorg.
 
Waar: parking van Delhaize., Hogeweg 51 te Erembodegem.
 
Wanneer: Veiling om 17u. Opbrengst gaat naar (Ruyskensveld, campus Termuren).  
 
 
  
 Stand Il Mana  Maak kennis met Il Mana. In de namiddag stellen  we onze werken ten toon alsook die van de workshops die we al geven hebben en dit  van 14u tot 18u. We bieden ook een plaats aan de volgende kunstenaars : Martine D'haese en  Aagje Van Impe.
 
Waar: parking van Delhaize, Hogeweg 51 te Erembodegem.
 
 
Wanneer: 14u tot 18u  Opbrengst gaat naar (Ruyskensveld, campus Termuren).  
 

 
 
 
  Droogvilten van cactus.
'Droogvilten', een mooi woord, voor een mooie techniek waar eigenlijk iedereen wat mee kan. Je werkt met een viltnaald die een scherpe punt heeft en door zijn weerhaakjes de wol aan elkaar prikt. Je gaat dus naar huis met een cactus die je hebt geprikt in viltwol. We nodigen jullie graag uit op onze workshop.
 
Wanneer: woensdag 12 september 2018.
 
Uur: 13u30 tot 16u30. Waar: Perenboomstraat 13, 9230 Erembodegem Inschrijven: ilmana@cultuursmakers.be met vermelding van  'droogvilten'. Graag voor 10 september. Max. 10 personen. Prijs: €15 voor leden en €17 voor niet leden.
 
Hou zeker deze datum al vrij.
 
ilmana@cultuursmakers.be IL MANA Erembodegem rekeningnummer : BE02652854439740  

<
>
x