Cultuursmakers

Kortenaken

Spektakel 'Singin in the rain' VOLZET

In de zomer 2022 is Festivaria opnieuw van de partij aan het Donkmeer. Ze verwachten nattigheid, maar daar zorgen ze zelf voor. In 2022 halen ze namelijk Singin' in the Rain naar het Donkmeer. Een spetterende bewerking van het alomgekende en gelauwerde film met Gene Kelly. In 2022 halen ze alles uit de kast om je opnieuw een verrassend spektakel te brengen. 

Datum: 27/08/2022
Uur: 19:00
Plaats: Donkmeer
Adres: openluchtscène op het Donkmeer langs het Alfred Nelenpad toegang via Donklaan 123, 9290 Berlare , 9290 Berlare
Prijs leden: 40,5
Prijs niet-leden: 45
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Evenement
Beschikbare plaatsen: 10

In de zomer van 2022 neemt Festivaria je mee naar het swingende Hollywood van de jaren ’20. Maak kennis met Don Lockwood en Lina Lamont, twee supersterren van de stomme film. Volgens de studio een dolverliefd koppel, gewoon goeie vrienden volgens Don. Ze spelen de ene succesproductie na de andere. Totdat de geluidsfilm z’n intrede doet.

Diva Lina blijkt een vreselijke stem te hebben. Kathy Selden – het échte lief van Don – mag haar in het grootste geheim dubben. De jaloezie stijgt ten top. Kan Lina het hart van Don alsnog veroveren? Blijft ze een vedette of valt ze live door de mand?

Singin’ in the Rain is gekroond tot beste muziekfilm ooit. De live musicalbewerking van de film is dan ook een feest voor het oog en het oor.

Met in de cast Michiel De Meyer, Daphne Wellens, Nordin de Moor en Hilde Van Wesepoel.

We houden je op de hoogte over het startuur, alsook het openingsuur van de deuren.

<
>
x