Cultuursmakers

Kortenaken

Voorstelling 'Mario morgen gadegij naar de dokter'

Een theatervoorstelling van cartoonist AAaRGh... over zijn autisme Organisatie : Cultuursmakers Vlaams Brabant & Brussel en Liga Autisme Vlaanderen

Datum: 04/10/2024
Uur: 20:00
Deuren open: 19:45
Plaats: CC Strombeek Bever
Adres: Gemeenteplein 1, 1853 Strombeek-Bever (Grimbergen)
Prijs leden: 15
Prijs niet-leden: 17.5
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Evenement

Mario, beter bekend als cartoonist AAaRGh…, heeft autisme. Maar dat weet hij niet. Niemand weet dat. Tot zijn 31ste. Dan krijgt hij de diagnose, een jaar nadat zijn leven voorgoed veranderde. Een voorstelling met antwoorden. En humor.

Is het toeval dat hij cartoonist is? Waarom krijgt hij stress van frieten? Waarom kijkt hij door het raam van hotelkamers? Wat doet hij op zijn 80ste? Waarom slaat hij bloemen kapot?

“Mario, morgen gadegij naar de dokter!” is een theatervoorstelling van en door AAaRGh… over een cartoonist met autisme. Of is het een autist met cartoonisme?

“Geweldige voorstelling. Eindelijk het verhaal verteld vanuit de invalshoek van iemand die zelf autisme heeft. Lachen en ontroering.”

 Organisatie : Cultuursmakers en Liga Autisme Vlaanderen

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van busvervoer naar het CC in Grimbergen heen en terug.
Opstapplaatsen aan carpoolparking Bekkevoort. (en latere parkings aan het Vuntcomplex Kessel-Lo en carpoolparking Bertem). De exacte vertrektijden op elk van de opstapplaatsen worden later aan de deelnemers meegedeeld.

Duid bij inschrijving aan of je mee de bus wil opstappen in Bekkevoort.
De totaalprijs bedraagt zo 29 euro voor leden en 32 euro voor niet-leden.

<
>
x