Cultuursmakers

Kortenberg

Mario, morgen gadegij naar de dokter! (met comfortabel autocarvervoer)

Een theatervoorstelling van cartoonist AAaRGh... over zijn autisme

Datum: 04/10/2024
Uur: 20:00
Uur van samenkomst: 18:30
Plaats: CC Grimbergen
Adres: Gemeenteplein 1, 1853 Strombeek-Bever
Plaats van bijeenkomst: Parking GC Colomba, Wijngaardstraat 1, Kortenberg
Prijs leden: 29,00
Prijs niet-leden: 32,00
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Cultuursmakers en de Liga Autisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor deze bijzondere theatertournee. In deze krachtige voorstelling vertelt Mario De Koninck zijn persoonlijk verhaal over autisme. Hij doet dit met een uitzonderlijk gevoel voor humor, ontroering en diepgang. 

We nodigen jong en oud uit om binnen te stappen in de wereld van Mario. De voorstelling zal je raken en je uitdagen om de veelzijdigheid van het leven met autisme te begrijpen. Gegarandeerd een ervaring die zal blijven hangen… 

Mario, beter bekend als cartoonist AAaRGh…, heeft autisme. Maar dat weet hij niet. Niemand weet dat. Tot zijn 31ste. Dan krijgt hij de diagnose, een jaar nadat zijn leven voorgoed veranderde. Een voorstelling met antwoorden. En humor.

Is het toeval dat hij cartoonist is? Waarom krijgt hij stress van frieten? Waarom kijkt hij door het raam van hotelkamers? Wat doet hij op zijn 80ste? Waarom slaat hij bloemen kapot?

“Mario, morgen gadegij naar de dokter!” is een theatervoorstelling van en door AAaRGh… over een cartoonist met autisme. Of is het een autist met cartoonisme?
“Geweldige voorstelling. Eindelijk het verhaal verteld vanuit de invalshoek van iemand die zelf autisme heeft. Lachen en ontroering.”

 Organisatie : Cultuursmakers en Liga Autisme Vlaanderen

<
>
x