Cultuursmakers

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Warm aanbevolen

Voor activiteiten van of in samenwerking met andere Cultuursmakers-afdelingen of bevriende verenigingen, verwijzen we je graag naar deze rubriek … .

Kerstconcert 18/12/2022 19:00 h. Oostham

O.L.V.-Geboortekerk

Omwille van de hartverwarmende muziek, omwille van het goede doel en omwille van het enthousiasme van onze gemeenschappelijke leden willen we u dit kerstconcert van harte warm aanbevelen.
Na twee jaar corona-onderbreking knopen de concertband Musica Ham en het zanggezelschap Amazing opnieuw aan met het organiseren van een kerstconcert. De opbrengst van dit concert gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Sint-Vincentiusvereniging Ham/Tessenderlo

Sint-Vincentiusvereniging Ham/Tessenderlo

Als Vincentiusvereniging willen we mensen helpen in afwachting dat ze weer voor zichzelf kunnen zorgen of steun krijgen van officiële instanties. Dit gebeurt door:
Voedselhulp, kleding, morele hulp, een gesprek, een huisbezoek. Dit gebeurt in het kader van een ruimere sociale begeleiding, in samenwerking met het OCMW of een andere instantie.
Hulpvragende personen/gezinnen ondersteunen die doorverwezen werden door het OCMW of een andere instantie.
Ophalen voeding van de voedselbank (in Hasselt 1 keer per maand), van Delhaize Koersel (2 avonden per maand), van Carrefour Paal (elke dinsdag), van Metro (1 keer per maand).
Samenstellen pakketten en bedelen (1 grote en 1 kleine bedeling per maand, data zijn te vinden op onze website: vincentiushamtessenderlo.be).
Een huisbezoek brengen bij de mensen die ernaar vragen.

Praktisch:
Wanneer: Zondag, 18 december 2022 om 19:00 h..
Waar: Oostham (Ham), Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk, Heldenplein 19/23 
Inschrijving: niet nodig; informatie opening kassa volgt zodra beschikbaar!

<
>
x