Cultuursmakers

Lievegem

"MARIO, MORGEN GADEGIJ NAAR DE DOKTER!"

Theatervoorstelling over een cartoonist met autisme Cultuursmakers en de Liga Autisme Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een bijzondere theatertournee. In de krachtige voorstelling ‘Mario, morgen gadegij naar de dokter!’ vertelt Mario De Koninck zijn persoonlijk verhaal over autisme. Hij doet dit met een uitzonderlijk gevoel voor humor, ontroering en diepgang.

Datum: 10/10/2024
Uur: 20:00
Deuren open: 19u30
Plaats: Cultuurhuis Herbakker
Adres: Pastoor de Nevestraat 10, 9900 Eeklo
Plaats van bijeenkomst: Cultuurhuis Herbakker
Prijs leden: 15
Prijs niet-leden: 17.5
Type: Podiumactiviteit - theater

Mario De Koninck, beter bekend als cartoonist AAaRGh…, maakte met ‘Mario, morgen gadegij naar de dokter!’ een krachtige voorstelling die een unieke kijk geeft in het leven van een getalenteerd kunstenaar.

Mario heeft autisme. Maar dat weet hij niet. Niemand weet dat. Tot zijn 31ste. Dan krijgt hij de diagnose, een jaar nadat zijn leven voorgoed veranderde. Een voorstelling met antwoorden. En humor. Is het toeval dat hij cartoonist is? Waarom krijgt hij stress van frieten? Waarom kijkt hij door het raam van hotelkamers? Wat doet hij op zijn 80ste? Waarom slaat hij bloemen kapot?
 
“Geweldige voorstelling. Eindelijk het verhaal verteld vanuit de invalshoek van iemand die zelf autisme heeft. Lachen en ontroering.”

Mario vertelt over de uitdagingen waarmee mensen met autisme dagelijks worden geconfronteerd en laat kennismaken met hun opmerkelijke perspectieven, talenten, sterktes en zwaktes.

Op 10 oktober 2024 komt de voorstelling naar Eeklo, meerbepaald naar Cultuurhuis Herbakker.
Tickets kosten € 17,50. Leden van Cultuursmakers betalen € 15 per ticket.

Inschrijving
Gelieve vooraf in te schrijven via Lievegem@cultuursmakers.be  
Betaling op rekeningnummer van Cultuursmakers Lievegem IBAN BE68 9733 8199 5734  met vermelding 'Mario' , je naam en aantal personen.

<
>
x