Cultuursmakers

Lochristi

Theaterwandeling en nadien picknick

Onze jaarlijkse Cultuursmakers Picknick voorafgegaan door een theaterwandeling 'Doe niet zo sapiens'. Dit jaar in samenwerking met Neos, Markant en Ferm.

Datum: 24/09/2022
Uur: 09:30
Plaats: Lochristi
Adres: Dekenijstraat , 9080 Lochristi
Prijs leden: 37
Prijs niet-leden: 40
Thema: 100 jaar samen cultuur beleven
Type: Podiumactiviteit - theater

Op zaterdag 24 september vindt onze jaarlijkse Cultuursmakers Picknick plaats waarop alle cultuurverenigingen van Lochristi uitgenodigd worden om met ons deel te nemen. Neos, Ferm en Markant verzekerden ons hun deelname en dat doet ons enorm plezier. De picknick wordt voorafgegaan door een korte wandeling in en rond de dorpskom van onze gemeente waarbij we onderweg genieten van 'Doe niet zo sapiens' gespeeld door Hans Van Cauwenberghe en Troep. De theaterwandeling start om 9u30, 10u en 10u30. Indien je deelneemt laten we tijdig weten in welke groep jij ingeschreven bent.

'Doe niet zo sapiens' gaat over een groep jager-verzamelaars die het publiek confronteren op uitdagende en humoristische wijze met de manier waarop de mens zich sinds de agrarische revolutie steeds dieper in nesten heeft gewerkt. Het theater wordt gespeeld door Tom Van Bauwel en Robby Cleiren, Gert Jochems en Michael Pas, Hans Van Cauwenberghe en Gerrit Dragt. Deze zes acteurs spelen op verschillende locaties tijdens de wandeling. Wij wandelen in kleine groepen van de ene locatie naar de andere (afstand ongeveer 2,5 km).
Hier een voorsmaakje:  Doe niet zo Sapiens ! Hans Van Cauwenberghe en troep

Daarna genieten we van onze picknick in het parkje achter de kerk gevolgd door muzikaal optreden Jong Talent Lochristi.

De picknick start met een aperitief vergezeld van hapjes, nadien zijn er broodjes met groentjes vergezeld van warme beenhesp, verse hotdog, kaas,... voorzien. We sluiten af met een ijsje.

Deelnameprijs (Theaterwandeling, picknick, aperitief, dessert inbegrepen in de prijs):

Lid Cultuursmakers, Ferm, Markant en Neos: € 37 
Niet-lid: € 40
Kind < 12 jaar: € 15
Om praktische redenen gelieve in te schrijven vóór 15 september 2022.
Jouw inschrijving is pas definitief na betaling.

Inschrijving: 
Gelieve vooraf in te schrijven via bovenstaande knop 'online inschrijven' of via lochristi@cultuursmakers.be of tel. 09 356 94 20. 
Betaling op Crelan BE68 1030 3253 0434 met vermelding 'Theaterwandeling', je naam en aantal personen.

<
>
x