Cultuursmakers

Lochristi

Muzikale feestontmoeting met de band " SoX"

Folky en jazzy melodieën in een unieke combinatie van klassieke instrumenten, elektronische beats en soundscapes.

Datum: 12/02/2022
Uur: 20:00
Plaats: Lodejo
Adres: Dorp Oost 1, 9080 Lochristi
Prijs leden: €18
Prijs niet-leden: € 25
Thema: Muziek
Klank - jaarthema 2021
Type: Podiumactiviteit - concert

Op de tonen van een feestelijke melodie door SoX houden wij de nieuwe naam van de immer jonge 100-jarige Cultuursmakers boven de doopvont.

De band SoX is half Loots, en bestaat uit professionele muzikanten die voor hun plezier hun oorspronkelijke habitat (klassieke muziek) eens verlaten. De band werd  opgericht vanuit een gezamenlijke honger naar mooie (instrumentale) muziek. Voor de meeste melodieën wordt inspiratie gehaald uit de folkmuziek, maar dan stevig gekruid met wat technologie en een vleugje pop. Het live-aspect staat echter onbetwist op de voorgrond. De backingtracks en soundscapes programmeren ze vooraf, maar live voegen ze daar piano, gitaren, bas, saxen, hoorn, fluiten, doedelzak, viool en soms stemmen aan toe.

Vooraf krijgen jullie korte uitleg over ons 'feestelijk' jaarprogramma.
Bij het verlaten van de zaal krijgen jullie een natje en droogje mee naar huis aangezien we nog niet samen kunnen klinken, maar dat komt wel.

Inschrijving:
Gelieve vooraf in te schrijven via bovenstaande knop “online inschrijven” of  via lochristi@cultuursmakers.be of tel. 09 356 94 20.
Betaling op Crelan BE68 1030 3253 0434 met vermelding “SoX”, je naam en aantal personen

<
>
x