Cultuursmakers

Lommel

STUDIO GUGA: ONGEHOORD! NIEUWE DATUM.

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar onder de nieuwe naam Studio Guga schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Datum: 11/06/2022
Uur: 20:15
Deuren open: 19:45
Plaats: CC de Adelberg
Adres: Adelberg 1, 3920 Lommel
Prijs leden: 20€
Prijs niet-leden: 20€
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stem-imitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zó typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel Ongehoord! Want zelfs de geïmiteerde artiesten hadden hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet. Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. De vraag is niet langer: Welke artiest doet Guga nu na, maar herken jij Studio Guga als je de nummers hoort? Guga Baul (zang) Joost Van den Broeck (drums) Bert Embrechts (bas) Filip Bollaert (gitaar) Jacques Motmans (toetsen)

Inschrijven: tot 15 december 2021 bij Odette Stas, lommel@cultuursmakers.be of 011 54 06 35 of via www.cultuursmakers.be/lommel

Inschrijving door overschrijving op rek. BE33 7350 4240 4546 van Cultuursmakers Lommel.

De betaling geldt als bevestiging van inschrijving.

<
>
x