Cultuursmakers

Mechelen

Wandelzoektocht "Beeldig Antwerpen, 't Stad in 100 beelden"

We geven cultuurliefhebbers nog een extra reden om in de zomer van 2022 naar Antwerpen af te zakken. Met een brochure boordevol achtergrondinfo in de hand kan je met twee, met je gezin of in kleine groepjes op pad. We loodsen je langs verrassende hoekjes en plekjes, wijzen op bijzonderheden waar je anders achteloos aan voorbij zou wandelen en geven vanzelfsprekend ook historische weetjes mee, over Antwerpen en over onze vereniging natuurlijk.

Het wandeltraject is lusvormig en een vijftal kilometer lang. Reken op een halve dag om de zoektocht op een rustig tempo te doen. Starten kan op de Groenplaats (makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer) of aan het Zuidepershuis, de locatie waar onze expo plaatsvindt.

De vragen zijn gericht op een volwassen publiek, maar ook kinderen kunnen veel plezier beleven aan de zoektocht.

Prachtige prijzen!
De winnaar gaat naar huis met een vakantiecheque ter waarde van € 1.000. Daarnaast hebben we een prijzenpot ter waarde van € 5.000 (hotelovernachtingen, culinaire cheques, culturele tickets, delicatessen, ...). Dit alles met dank aan Toerisme Vlaanderen, CBG, Stad Antwerpen, Hotel Jerom Kalmthout, Hotel Geerts Westerlo, Hotel Mardaga As, Cultuursmakers Antwerpen Surplace en Snow World.

Deelnemen?
De brochure met uniek deelnameformulier is te koop voor € 8 (leden Cultuursmakers € 6).
Verkooppunten: 
* Het Zuiderpershuis
* Het Toeristisch Infopunt in het Centaal Station Antwerpen
* Het Steen

<
>
x