Week van de Vrijwilliger

Van 25 februari tot 5 maart vieren we de Week van de Vrijwilliger. Het is een week waarin we onze vrijwilligers extra in de kijker zetten en hen nogmaals bedanken voor hun engagement. Cultuursmakers heeft één doel: mensen en cultuur samenbrengen. En het moet gezegd: dat doen we goed. Dankzij onze bijna 1000 vrijwilligers! We zijn hen dus ontzettend dankbaar. Zonder vrijwilligers, geen Cultuursmakers. 

Deze week is ook de perfecte gelegenheid om de impact van vrijwilligers te erkennen en te onderstrepen hoe groot die is, niet alleen op Cultuursmakers maar op de hele maatschappij. Onze vrijwilligers, die in Vlaanderen en Brussel culturele activiteiten organiseren, laten cultuurliefhebbers samen cultuur ontdekken, actief beleven en ervan genieten. Vrijwilligerswerk en cultuurbeleving zorgen niet alleen voor persoonlijke ontplooiing, maar ze bevorderen ook vriendschap en solidariteit. 

Ook zin gekregen om aan de slag te gaan als vrijwilliger van Cultuursmakers? Check dan zeker onze vacatures. 

Vacatures 

Regio Antwerpen: 

Regio West-Vlaanderen:

Regio Vlaams-Brabant: 

Regio Oost-Vlaanderen: 

Regio Brussel: 

Wil je vrijwilligen in regio Brussel? Neem dan contact op met ons educatief medewerker Rosie. (rosie.maes@cultuursmakers.be)

Regio Limburg: 

Wil je vrijwilligen in regio Limburg? Neem dan contact op met Ann. (ann.vanhoudt@cultuursmakers.be)

<
>
x