Cultuursmakers

Oost-Vlaanderen

"Piv Verenigt!" AALST 20.00 uur

Piv Huvluv brengt ons een unieke voorstelling over het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven.

Datum: 14/10/2022
Uur: 20:00
Deuren open: 19u30
Plaats: CC De Werf
Adres: Molenstraat 51, 9300 Aalst
Prijs leden: € 16
Prijs niet-leden: € 20
Thema: 100 jaar samen cultuur beleven
Type: Podiumactiviteit - theater

Verenigingen, je vindt ze in elke gemeente of stad, in alle kleuren en maten, voor alle leeftijden en doelgroepen. Het zijn stuk voor stuk plekken waar mensen elkaar ontmoeten, samen aan de slag gaan en hierbij heel wat meemaken. Kortom een wereld met een eigen kracht en levendigheid. 
Het ideale thema voor een voorstelling, zo dacht Cultuursmakers, die in 2022 als vereniging 100 verjaardagskaarsen uitblaast en dit graag viert samen met jou en Piv Huvluv.

In deze voorstelling neemt Piv je mee doorheen het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven. Welke vereniging kent geen perikelen bij het organiseren van evenementen, voorstellingen of benefieten? Of de zoektocht naar vrijwilligers, het samenstellen van het Bestuur en het verkiezen of aanduiden van een voorzitter? De creativiteit die nodig is bij de obligate geldinzamelacties met kaartingen, wafelenbak, tombola en de fondsenwerving via subsidiereglementen met punten en hoe de ‘kas’ goed te beheren. Al dit wordt overwonnen door de camaraderie, de verbondenheid van het vrijwilligerswerk, de gezelligheid en het geloof in de ‘goede zaak’. Want dat is uiteindelijk wat telt voor al die 1000-den vrijwilligers die bergen verzetten in Vlaanderen. 

Iedereen die ook maar één keer lid is geweest van een vereniging - wie in Vlaanderen eigenlijk niet? - zal hier duimen en vingers aflikken van zoveel hilarische herkenbaarheid. Kom gerust meevieren en raak samen met Piv in de ban van het verenigingsleven!

Deze voorstelling gaat door op vrijdag 14 oktober 2022 om 20u in het CC De Werf, Molenstraat 51 te 9300 Aalst.

 

Organisatie: Cultuursmakers Oost-Vlaanderen

Inschrijving via mail naar oost-vlaanderen@cultuursmakers.be, via "Online inschrijven" op deze webpagina of bij jouw plaatselijke afdeling.

<
>
x