Cultuursmakers

Oost-Vlaanderen

Trek je wandelschoenen aan of maak je fiets rijklaar voor een leuke dag in Oost-Vlaanderen

Vijf lentezoektochten ingericht door de Provinciale Stuurgroep van Cultuursmakers Oost-Vlaanderen: één wandelzoektocht, één stadszoektocht en drie fietstochten.

Datum: 21/03/2021 tot 21/06/2021
Plaats: Locatie zoektocht
Adres: vertrekplaats zoektocht , 9000 Oost-vlaanderen
Prijs leden: € 5
Prijs niet-leden: € 7
Thema: Natuur
Type: Wandeling of fietstocht

Om een andere wending te geven aan de vele wandelingen en fietstochten die jullie waarschijnlijk tijdens deze bizarre periode beleefd hebben, hebben wij voor alternatieven gezorgd. 

Gedurende de lente (van 21 maart tot 21 juni 2021) is het mogelijk om aan één wandel- , één stadszoektocht en/of drie fietszoektochten op individuele basis deel te nemen. De zoektochten zijn gespreid over de volledige provincie Oost-Vlaanderen en worden ingericht door de Provinciale Stuurgroep van Cultuursmakers Oost-Vlaanderen i.s.m. plaatselijke Cultuursmakers-afdelingen, de provincie Oost-Vlaanderen en EROV. 

Elke tocht heeft een andere insteek en kan je gratis downloaden. Per tocht zijn er minimum 3 winnaars.

Klik in het overzicht op de (zoek)tocht voor meer info/wegbeschrijving: 

De tochten zijn gratis.

Wil je deelnemen aan de wedstrijd? Gelieve dan per antwoordformulier €5 (Cultuursmakers-lid)/€7 (niet-lid) te storten op rekeningnummer BE61-7512-0036-0917 van Cultuursmakers Oost-Vlaanderen met de vermelding van "naam zoektocht – je naam of Cultuursmakers lidnr". Pas dan is jouw deelname geldig.
De antwoordformulieren kunnen uiterlijk tot en met 21 juni 2021 via mail doorgestuurd worden naar oost-vlaanderen@cultuursmakers.be  
   
Wat valt er te winnen? Een waardevolle mand streekproducten en enkele kleinere, maar overheerlijke prijzen door ondersteuning van EROV en Cultuursmakers.  Winnaars worden telefonisch of per mail gecontacteerd. 

Als toemaatje kan je deelnemen aan een wedstrijd op de sociale media. Post je een foto op Instagram/Facebook met de #vtbKultuurOostVlaanderenzoekt, dan kan je ook een prijs winnen. Elke 22ste van de maand is er één winnaar. Let op: bekijk de richtlijnen hiervoor in het wedstrijdreglement. 

Het wedstrijdreglement kan je hier bekijken. 

Wie problemen ondervindt om het antwoordformulier in te scannen en door te sturen, kan altijd het antwoordformulier in een Word-formaat ontvangen en daar de antwoorden in vermelden. Stuur in dat geval een mail naar oost-vlaanderen@cultuursmakers.be en wij sturen per kerende het antwoordformulier.doc van de betreffende zoektocht door te sturen. 

 

      

<
>
x