Cultuursmakers

Oostakker

Met de bus naar de musical SINGIN' IN THE RAIN - VOLZET

Op 27 augustus gaan we met de bus naar de oevers van het Donkmeer in Overmere om de musical 'Singin' in the Rain' bij te wonen.

Datum: 27/08/2022
Uur: 21:00
Plaats: Donkmeer
Adres: Donklaan 123, 9290 Overmere Berlare
Plaats van bijeenkomst: Oostakker, P&R parking aan Carrefour Hypermarket en Destelbergen aan de carpool parking
Prijs leden: 54 Euro
Prijs niet-leden: 58 euro
Thema: Muziek
Podiumactiviteiten
Type: Evenement

Cultuursmakers Oostakker en Pasar Oostakker willen u terug vergasten op een buitengewoon spektakel !!

Wij nodigen u graag uit op zaterdag 27 augustus 2022 aan het Donkmeer te Overmere voor de openluchtopvoering van de musical SINGIN’ IN THE RAIN.

Tijdens de zomer 2022 is “FESTIVARIA” opnieuw van de partij aan het Donkmeer en neemt je mee naar het swingende Hollywood van de jaren ’20 met een spetterende bewerking van de alom gekende en gelauwerde film met Gene Kelly. Maak kennis met Don Lockwood en Lina Lamont, twee supersterren van de stomme film. Volgens de studio een dolverliefd koppel, gewoon goeie vrienden volgens Don. Ze spelen de ene succesproductie na de andere. Totdat de geluidsfilm z’n intrede doet. 

Diva Lina blijkt een vreselijke stem te hebben. Kathy Selden – het échte lief van Don – mag haar in het grootste geheim dubben. De jaloezie stijgt ten top. Kan Lina het hart van Don alsnog veroveren? Blijft ze een vedette of valt ze live door de mand?

Wie kent deze film niet? Singin' in the Rain is een komische musicalfilm uit 1952 met daarin de beroemde dans waarbij Gene Kelly de titelsong vertolkt en met zijn paraplu door de plassen spettert en volledig doorweekt raakt...

En dat het op het Donkmeer zal spetteren, daar kan je van op aan. In 2022 haalt men alles uit de kast om opnieuw een verrassend spektakel te brengen. 

Singin’ in the Rain is gekroond tot beste muziekfilm ooit. De live musicalbewerking van de film is dan ook een feest voor het oog en het oor.

Om het u gemakkelijk te maken (wij zullen er immers niet alleen zijn)  brengt onze bus u ter plaatse en, na de vertoning, terug naar huis. Geen parkeerproblemen dus!

WIL U ER GRAAG BIJ ZIJN, BESTEL DAN VANDAAG NOG UW KAARTEN ! HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT TOT 50 ! Je bent pas definitief ingeschreven na betaling.

Wanneer : zaterdag 27 augustus 2022            

Prijs  :  54 €   per persoon voor leden van Pasar en Cultuursmakers,  58 €  voor niet-leden. Inbegrepen : Toegangskaart, busvervoer heen en terug, fooi van de chauffeur.       

Reservatie en inlichtingen Cultuursmakers Oostakker:

 - Pol Storme, François Van Impelaan 38, 9041 Oostakker,
 - Tel.: 09/259 02 75, GSM 0493/42 25 75, mail: oostakker@cultuursmakers.be
 - Bankrekening Cultuursmakers Oostakker BE10 7360 6084 2104
 - Je kan ook inschrijven via de website

Vertrekuur van de bus : 

-        19.30 uur: Parking Carrefour Hypermarket, Antwerpsesteenweg Oostakker (kant P&R parking van de Lijn)

-        19.45 uur: carpool parking afrit R4 Destelbergen

<
>
x