Cultuursmakers

Voeren

Dromen? Doen!

Cultuursmakers geeft je dromen een zetje!

Altijd al gedroomd om een cultureel evenement te organiseren in Voeren?
Zin om meer tentoonstellingen in eigen gemeente te kunnen bezoeken?
Heb je een culturele passie en wil je die graag delen met anderen?
Of wil je gewoon graag eens een gin-tasting of een filmavond in jouw buurt organiseren?

Cultuursmakers helpt jouw culturele dromen waarmaken in Voeren! Of het nu gaat om cultuur met een grote of kleine c, of je nu tijd en zin hebt om van a tot z te bedenken en te organiseren of slechts af en toe een handje wil helpen, bij Cultuursmakers ben je aan het juiste adres.

Cultuursmakers is een sociaal-culturele vereniging waarin groepen vrijwilligers in Vlaanderen en Brussel culturele activiteiten organiseren. Ze laten mensen samen cultuur ontdekken, actief beleven en ervan genieten. Cultuursmakers is ervan overtuigd dat cultuurbeleving bijdraagt tot persoonlijke ontplooiing en dat het vriendschap en solidariteit bevordert.

Cultuursmakers heeft meer dan 100 lokale afdelingen. Elke afdeling bepaalt zelf welke activiteiten ze wil organiseren en hoe ze hiervoor te werk gaat. Cultuursmakers nationaal ondersteunt hierbij met praktisch advies, opleidingsmogelijkheden, logistieke steun, hulp bij de communicatie en financiële ondersteuning. Ook een kant-en-klare tentoonstelling over Vlaamse Meesters kan zo maar uitgeleend worden.

Cultuursmakers wil graag in Voeren een nieuwe afdeling oprichten. Iets voor jou? Neem contact op met Ann Vanhoudt, educatief medewerker Limburg, ann.vanhoudt@cultuursmakers.be of op het nr. 0470-66 38 88.

 

<
>
x