Cultuursmakers

Westerlo

Musical Red Star Line

De musical Red Star Line wordt de opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. Als bezoeker word je ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

Datum: 14/05/2023
Uur: 15:00
Plaats: Pop up theater studio 100
Adres: Pop up theater studio 100 , 2870 Puurs
Prijs leden: 68 €
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - theater

De musical ‘Red Star Line’ wordt de opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. Red Star Line is een verhaal van alle tijden: van dromen en verwachtingen, van ondernemen, slagen en falen, overkoepeld door de kracht van ware liefde die zich een weg moet banen over de grilligste golven van de Atlantische Oceaan. Red Star Line is ook een verhaal van bij ons. De stad Antwerpen was - einde 19e, begin 20e eeuw - het vertrekpunt vanwaar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting New York vertrokken.
In de hoofdrollen schitteren Jelle Cleymans/Jonas Van Geel en Ianthe Tavernier/Lotte Stevens.

De afdeling Westerlo opteert voor de voorstelling van 14 mei 2023 (indien er genoeg inschrijvingen zijn wordt er een busrit -tegen kostprijs- overwogen).

Gezien het overweldigende succes van de vorige producties moeten we hiervoor snel reageren. Gelieve dus ten laatste vòòr 10/12/2022 in te schrijven en te betalen.

<
>
x