Cultuursmakers

Westerlo

Piv verenigt

Stand up comedian Piv Huvluv met gloednieuwe voorstelling over het verenigingsleven.

Datum: 17/09/2022
Uur: 20:00
Uur van samenkomst: 19:30
Plaats: De Zoerla
Adres: Gevaertlaan 1, 2260 Westerlo
Prijs leden: 16 €
Prijs niet-leden: 20 €
Prijs voorverkoop: Verenigingen krijgen groepskorting vanaf 10 tickets - 16 euro ipv 20 euro
Thema: 100 jaar samen cultuur beleven
Type: Podiumactiviteit - theater

Verenigingen, je vindt ze in elke gemeente of stad, in alle kleuren en maten, voor alle leeftijden en doelgroepen. Het zijn stuk voor stuk plekken waar mensen elkaar ontmoeten, samen aan de slag gaan en hierbij heel wat meemaken. Kortom een wereld met een eigen kracht en levendigheid. 
Het ideale thema voor een voorstelling, zo dacht Cultuursmakers, die in 2022 als vereniging 100 verjaardagskaarsen uitblaast en dit graag viert samen met jou en Piv Huvluv.

In deze voorstelling neemt Piv je mee doorheen het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven. Welke vereniging kent geen perikelen bij het organiseren van evenementen, voorstellingen of benefieten? Of de zoektocht naar vrijwilligers, het samenstellen van het Bestuur en het verkiezen of aanduiden van een voorzitter? De creativiteit die nodig is bij de obligate geldinzamelacties met kaartingen, wafelenbak, tombola en de fondsenwerving via subsidiereglementen met punten en hoe de ‘kas’ goed te beheren. Al dit wordt overwonnen door de camaraderie, de verbondenheid van het vrijwilligerswerk, de gezelligheid en het geloof in de ‘goede zaak’. Want dat is uiteindelijk wat telt voor al die 1000-den vrijwilligers die bergen verzetten in Vlaanderen. 

Iedereen die ook maar één keer lid is geweest van een vereniging - wie in Vlaanderen eigenlijk niet? - zal duimen en vingers aflikken van zoveel hilarische herkenbaarheid. 
Kom meevieren, nodig je buren, kennissen en familieleden mee uit en raak samen met Piv in de ban van het verenigingsleven!

Zaal  De Zoerla, Gevaertlaan 1 - 2260 Westerlo op zaterdag 17 september 2022 om 20 u.

Data op andere plaatsen in de provincie:

2 juni 2022 in CC De Kaekelaar Schoten
24 juni 2022 in GC 't Blikveld Bonheiden

Bekijk hier alvast een filmpje van Piv Huvluv uit één van zijn vorige theatershows. 

Groepskorting voor verenigingen

De voorstelling gaat niet specifiek over onze vereniging, maar over het verenigingsleven in het algemeen. Daarom nodigen we ook onze collega-verenigingen graag uit om naar de voorstelling te komen. Meer nog, we bieden zelfs een mooie groepskorting aan. Vanaf een bestelling van 10 tickets kunnen lokale verenigingen deelnemen voor 16 i.p.v. 20 euro per ticket.
Heb je interesse om met je vereniging te komen kijken en wens je tickets in optie te bestellen? Stuur dan een bericht naar: Provinciale Stuurgroep Antwerpen (Kris Van Pelt)

<
>
x