Cultuursmakers

Zandhoven

Welkom op de website van Cultuursmakers Zandhoven

We zoeken een coördinator op vrijwillige basis

Je neemt de dagelijkse leiding van de huidige vrijwilligersgroep voor je rekening. Je neemt graag initiatief en neemt graag anderen mee op sleeptouw. Je beschikt over organisatorische, digitale en administratieve (basis)vaardigheden. Je bent bovenal een teamspeler.

Daarnaast zijn uiteraard ook vrijwilligers die liever op de achtergrond helpen van harte welkom om Cultuursmakers Zandhoven opnieuw op de rails te krijgen.

Heb je interesse? Stuur ons een mailtje en wij nemen contact met jou: zandhoven@cultuursmakers.be  

Cultuursmakers Zandhoven is een groeiende vrijwilligersvereniging die allerlei sociaal-culturele activiteiten organiseert. Door het wegvallen van een paar actieve vrijwilligers staat de werking momenteel op een laag pitje maar daar willen we graag iets aan doen! Er zijn reeds twee actieve vrijwilligers aanwezig.

De afdelingswerking valt onder de ‘koepel’ van Cultuursmakers vzw, maar elke afdeling heeft een grote autonomie. De vrijwilligersgroep kan uiteraard rekenen op de nodige professionele ondersteuning. Vrijwilligers zijn gratis lid van Cultuursmakers en zijn ook verzekerd.

Nieuws

<
>
x