Cultuursmakers

Zandhoven

Musical Singin' in the Rain - inschrijvingen afgesloten!

Een spetterende bewerking van de alom gekende en gelauwerde film met Gene Kelly. En dat het op het Donkmeer zal spetteren, daar kan je vanop aan.

Datum: 27/08/2022
Uur: 20:00
Plaats: Donkmeer
Adres: DONKLAAN 123, 9290 BERLARE
Prijs leden: 40.50
Prijs niet-leden: 45
Type: Podiumactiviteit - dans
Beschikbare plaatsen: 0

In de zomer van 2022 neemt Festivaria je mee naar het swingende Hollywood van de jaren ’20. Maak kennis met Don Lockwood en Lina Lamont, twee supersterren van de stomme film. Volgens de studio een dolverliefd koppel, gewoon goeie vrienden volgens Don. Ze spelen de ene succesproductie na de andere. Totdat de geluidsfilm z’n intrede doet.

Diva Lina blijkt een vreselijke stem te hebben. Kathy Selden – het échte lief van Don – mag haar in het grootste geheim dubben. De jaloezie stijgt ten top. Kan Lina het hart van Don alsnog veroveren? Blijft ze een vedette of valt ze live door de mand?

Singin’ in the Rain is gekroond tot beste muziekfilm ooit. De musicalbewerking van de film is dan ook een feest voor het oog en het oor.

Al meer dan 30 jaar combineert Festivaria het vuur van de liefhebber met de passie van de grootste musicaltalenten. Het resultaat: unieke muzikale spektakels op een van de mooist gelegen openluchttheaters van Europa.

Producties als West Side Story, Annie, My Fair Lady, The Wizard of Oz en Titanic lieten elke keer meer dan 25.000 bezoekers afzakken naar het Donkmeer in Berlare. Het ‘theater op het water’ staat dan ook gekend voor straffe acteerprestaties, een mix van enthousiaste professionals en vrijwilligers, technisch hoogstaande decorconcepten en spectaculaire effecten.

Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber.

Opgelet! De betaling van je tickets moeten we ontvangen hebben ten laatste op 10 mei 2022. 

Tekst: Festivaria

<
>
x