Cultuursmakers

Zutendaal

TRYOUT JADE MINTJENS

U herkent Jade misschien als sidekick van De Ideale Wereld. Maar nu wordt het tijd dat jullie elkaar echt beter leren kennen. Na haar eindejaarsconference in 2022 was het tijd voor een eerste persoonlijke avondvullende zaalshow, ‘Bedankt om te komen’. Jade brengt voor ons de tryout van deze show. In het voorptogramma brengt Jade, aankomend talent Stijn Vandermeeren mee.

Datum: 17/11/2023
Uur: 20:00
Deuren open: 19.45 uur
Plaats: cultuurcentrum Zutendaal
Adres: Oosterzonneplein 1, 3690 Zutendaal
Plaats van bijeenkomst: cultuurcentrum Zutendaal
Prijs leden: 12€
Prijs niet-leden: 14€
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

U herkent Jade misschien als sidekick van De Ideale Wereld, als verdienstelijke verliezer van Humo’s Comedy Cup 2021 of als voorprogramma van Bart Cannaerts, Xander De Rycke of Michael Van Peel? Maar nu wordt het tijd dat jullie elkaar echt beter leren kennen. Na haar eindejaarsconference in 2022 was het tijd voor een eerste persoonlijke avondvullende zaalshow, ‘Bedankt om te komen’. Jade brengt in Zutendaal een tryout van deze show. Uniek om Jade aan het werk te zien voor ze in 2024 in Vlaanderen gaat toeren. Dit belooft een fijne avond te worden en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee. 

 

In het voorprogramma brengt Jade aankomend talent, Stijn Vandermeeren, mee. Deze Aalstenaar kwam met een stormram het comedylandschap binnen; met weinig ervaring werd hij halve finalist van Humo’s Comedy Cup 2022 en won hij de Lunatic Award 2022. Stijn is scherp, kan zingen én is de man waar we in de toekomst nog meer gaan van horen. Vast en zeker dat we in Zutendaal ooit zeggen…die heeft nog in ons eigenste cultureel centrum opgetreden…

Reserveren via mail aan zutendaal@cultuursmakers.be en door overschrijving van 12 € voor leden en 14 € voor niet-leden op BE05 9731 6756 1975 van Cultuursmakers Zutendaal, met vermelding "JADE MINTJENS”.  

<
>
x