Cultuursmakers

Brugge

Welkom bij Cultuursmakers Brugge!

Wij zijn de nieuwe groep van Cultuursmakers vzw en zijn zeer enthousiast om in en vanuit Brugge kwalitatieve en leuke culturele activiteiten te organiseren die openstaan voor iedereen.

Zoals je hieronder kan lezen, hebben we allen al onze organistorische strepen verdiend. We stellen ons graag even aan je voor: 

  • Erwin Gryson: 'Ik ben oud leraar economie in de Jozefienen; organisator van hun vakantiereizen naar Egypte, China, Israël, New York en Thailand. Reizen werd mij door mijn ouders met de paplepel meegegeven. Nu ben ik nog reisleider bij ROC naar diverse wereldbestemmingen en ik pik hier en daar wel een museumbezoek mee.

  • Béatrice Hanoulle: 'Ik studeerde o.a. in de USA en ben ex VTB-kantoorhoofd met veel reizen wereldwijd. Later actief in de IT-wereld met business-travel. Nu ROC reisleider met voorliefde voor Franse bestemmingen'.

  • Ann Vandermeeren: 'Brugge, die schone! Zeker! Als stadsgids toon ik dat graag. Samen met anderen "cultuur" beleven, ontdekken en delen. Dat geeft me energie en maakt me gelukkig ! Mensen samen brengen. Daar geloof ik in!'

  • Dirk Verduyn: 'Ik ben oud-leraar Germaanse talen (NED-ENG-DU) en sinds mijn jeugdjaren actief in het verenigingsleven. Eerst in de KSA, later in het Davidsfonds (20 jaar voorzitter) en sinds meer dan 30 jaar organisator van tal van wandeltochten in Oostkamp en ook in Torhout waar ik de voorzitter ben van het organisatiecomité dat de Nacht van Vlaanderen organiseert, één van de grootste sportevenementen in West-Vlaanderen voor recreatieve sporters (wandelen en lopen)'.

Wil je op de hoogte blijven van de toekomstige activiteiten? Hou dan deze website en/of FB-pagina in de gaten. En schrijf je bij 'Op de hoogte blijven' in op onze nieuwsbrief.
Onze eerstvolgende activiteit is het bezoek aan de Sint-Sebastiaansgilde op donderdag 17 november om 19u30. Reserveren verplicht via onderstaande gegevens.

<
>
x