Cultuursmakers

Damme

Zomer-fotozoektochten te Brugge

3 fotozoektochten voor groot en klein, in onbekende hoekjes van Brugge tussen 15/06 en 15/09/2023. Je gaat telkens gedurende 1 maand 36 afbeeldingen zoeken en in de juiste volgorde van voorbijgaan plaatsen op een opgegeven traject van ong. 4 à 5km. Plannetje en wegbeschrijving zijn bijgevoegd. Het antwoordformulier inzenden en je hebt de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen. Succes!

Datum: 15/06/2023 tot 15/09/2023
Plaats: Centrum Brugge
Adres: Centrum , 8000 Brugge
Prijs leden: Gratis
Prijs niet-leden: 7,00€ per gezin
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Wedstrijd/zoektocht/quiz

Vanaf 15 juni zijn we weer toe aan onze zomer-fotozoektochten.  Het worden dit keer weer zoektochten waar het ganse gezin kan aan deelnemen.  Er verschijnt elke maand, respectievelijk op 15 juni, 15 juli en 15 augustus op deze website een nieuwe zoektocht.  We kozen voor volgende thema's :

Van zodra de zoektocht start vind je die op deze website op het tabblad activiteiten, of via de link hierna.

1. Brugge 'Buiten-Gewoon Anders' =>deze zoektocht is wegens een aantal hindernissen verlengd tot 31 juli!

2. Brugge 'Gastvrij'

3. Brugge 'Zorgzaam'

Alle zoektochten lopen gedurende 1 maand en de oplossingen dienen telkens op de 16e binnengezonden of -gebracht te worden. Zoals hierboven te zien de 1e zoektocht werd verlengd tot 31 juli. Oplossing binnensturen ten laatste 31/7 middernacht.

De zoektochtdocumenten bevatten telkens een beschrijving van het traject, een plannetje, 36 duidelijke foto's die te plaatsen zijn in volgorde van voorbijgaan, weetjes, het reglement en een antwoordformulier. Lees eerst het reglement vooraleer te starten !

Op 29 september 2023 volgt de prijsuitreiking, waarop elke wedstrijd-deelnemer uitgenodigd wordt.  Er zullen mooie prijzen te winnen zijn.  

Ben je nieuwsgierig en wil je graag enkele dagen eerder op de hoogte gebracht worden, schrijf je dan in op de nieuwsbrief via deze link, zo hoef je zeker niets te missen.

Tot binnenkort,

Het Bestuur van Cultuursmakers Damme

<
>
x