Cultuursmakers

Destelbergen

Cultuursmakers Destelbergen

Na ruim 50 jaar voorzitterschap van Cultuursmakers Destelbergen heeft Arthur De Smet besloten zich uit deze functie terug te trekken. Hij was het die in 1964 de afdeling van vtbKultuur in onze gemeente oprichtte en sindsdien de enthousiaste bezieler is geweest in het organiseren van een brede waaier van culturele activiteiten.  Uitstappen, wandelingen, quiz-avonden, zangmomenten, voordrachten, tentoonstellingen, toneel, musicals en andere voorstellingen zijn door Arthur en zijn bestuursploeg jaar na jaar op poten is gezet. Voor veel deelnemers uit onze gemeente zijn deze activiteiten erg deugddoend en verrijkend geweest.

Helaas is er op dit moment geen opvolger voor het voorzitterschap van Cultuursmakers Destelbergen gevonden. Nu de corona toestand het toelaten om terug samen aan cultuur te doen, wil Cultuursmakers toch ook verder culturele activiteiten aanbieden in de regio Destelbergen / Heusden. Daarom verwijzen we alle geïnteresseerden naar de naburige afdeling Cultuursmakers Oostakker waar speciale aandacht zal zijn voor deelnemers uit Destelbergen. 

Je vindt alle informatie en activiteiten van Cultuursmakers Oostakker op de website www.cultuursmakers.be/oostakker en je kunt je ook vrijblijvend inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief van deze afdeling. De contactpersoon bij Cultuursmakers Oostakker is Pol Storme die je kan contacteren via tel. 09/259 02 75 of via oostakker@cultuursmakers.be.

Cultuursmakers is ook steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor hun werking. Heb jij interesse om, samen met anderen, culturele activiteiten te organiseren kijk dan zeker op onze website www.cultuursmakers.be/word-vrijwilliger. 

Voor wie Cultuursmakers nog niet kent, klik dan even op de hyperlink hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=FsxvQ0yH4TQ&feature=youtu.be   (dit filmpje werd gemaakt voor onze naamswijziging)


Nieuws

<
>
x