Cultuursmakers

Grimbergen

Cultuursmakers Grimbergen is een brede en diverse cultuurvereniging werkzaam in onze mooie gemeente Grimbergen gelegen op de rand rond onze hoofdstad. 

Ons programma heeft jaarlijks een paar wederkerende activiteiten. Dit zijn de reisreportages welke we plannen tijdens de herfst- en wintermaanden. Een tweede programmakapstok is de wijncursus. Elk jaar gedurende 5 avonden bespreken en proeven we wijn. Jaarlijks gaan we op zoek naar een verschillend thema, druif, land of streek zodoende raken we er nooit over uitgepraat. Met een feestpicknick vieren we half-oogst in de tuin van de Nobertijnenabdij in de schaduw van de basiliek. Daarnaast plannen we ook cultuuruitstappen, eendagsbusreizen naar een of andere bezienswaardigheid, stad of streek. Kortom te veel om op te noemen. Volg ons zeker op de activiteiten pagina daar vind je steeds de meest actuele informatie over wat er aankomt.

Naast deze vaste activiteiten pikken we in op occasionele of tijdelijke tentoonstellingen, speciale edities in musea, optredens of openstellingen van gebouwen/domeinen. Naast onze eigen activiteiten werken we ook samen met lokale verenigingen en brengen zo een versterkt programma waar iedere cultuurliefhebber steeds zijn gading kan in vinden.

Je kan al onze activiteiten vinden onder het kalendertje ' Bekijk onze activiteiten '. Noteer dat activiteiten welke in de planningsfase zijn nog niet zijn opgenomen in deze lijst. Een voorbeeld hiervan is de wijncursus 2022. De data voor de wijncursus zijn al wel gekend nl: 11, 18, 25 januari & 1, 8 februari 2022.

Heb je graag dat we jou regelmatig informeren van de opkomende activiteiten dan kan je inschrijven op onze nieuwsbrief. Klik hiervoor op de omslag ' op de hoogte blijven' en breng je gegevens in.

Zit je nog met vragen of heb je suggesties, neem dan contact met ons via grimbergen@cultuursmakers.be en wij komen zo snel mogelijk naar jou terug. 

Lid worden kan natuurlijk ook, klik hiervoor op ‘Lid worden’; dan geniet je met je Cultuursmakers-pas van heel wat voordelen.

Onze hele ploeg kijkt uit om jou te mogen begroeten,

Carine, Li, Martine, Erik, Frans, Hendrik, Jan, Kris, Marcel

Nieuws

<
>
x