Cultuursmakers

Holsbeek-Leuven

Cultuursmakers is een Vlaamse, toonaangevende vereniging met een eigentijdse kijk op cultuur. Wij vinden dat cultuur een ware beleving moet zijn en onze vereniging zorgt in en buiten Vlaanderen voor een bruisend cultuurleven dat toegankelijk is voor iedereen. Cultuursmakers-activiteiten zijn prettig, open en actief en je beleeft ze met anderen in groep of samen met je familie. Je vindt ongetwijfeld iets op jouw maat in het gevarieerde aanbod!

Om je eigen cultuur of zelfs die van anderen te ontdekken, hoef je helemaal niet ver te gaan. Ook dichtbij kan je verrassend veel ontdekken en beleven. Overal in Vlaanderen vormen hechte teams van vrijwilligers de basis van Cultuursmakers ondermeer in Holsbeek.
Wij zijn het die met veel enthousiasme cultuur dicht bij jou brengen, ook in jouw buurt.

Wens je meer informatie over de activiteiten van Cultuursmakers Holsbeek? Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten? Klik dan hier

PS Om de activiteiten in goede banen te leiden, zijn we steeds op zoek naar extra vrijwilligers. 
Heb jij zin om mee te plannen en te organiseren of gewoon je handen uit de mouwen te steken op één of meerdere van ons activiteiten? Stuur ons gerust een mailtje! Wij beloven je een warme ontvangst en veel plezier! 

<
>
x