Cultuursmakers

Kalmthout

BARNYARD BIG BAND

Ooit al eens een echte bigband ontmoet? Zo eentje als in de tijd van Glenn Miller? Dat is Barnyard Bigband. Een moderne, frisse kijk op tijdloze muziek van de voorbije 70 jaar.

Datum: 24/02/2024
Uur: 20:00
Deuren open: 19.00
Plaats: CLUB K
Adres: Kapellensteenweg 234, 2920 KALMTHOUT
Prijs niet-leden: Tickets via TicketGang € 15 +reservatiekosten
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - concert

Een moderne, frisse kijk op tijdloze muziek van de voorbije 70 jaar. Trompetten, saxen, trombones en een uit de kluiten gewassen ritmesectie zitten klaar om het stof uit jouw oren te blazen. Jong van hart, zonder streken. Recht uit de repetitieschuur naar het podium. Leg je haren goed. Hijs je in je zondagse kostuum. En laat je onderdompelen in de wereld van Barnyard Bigband.

Met respect voor de roots brengt Barnyard Bigband funk, jazz en echte classics: van Miles Davis, Count Basie en Sammy Nestico tot medleys van Frank Sinatra of Robbie Williams. Onder de bezielende leiding van Hans Aernouts staat de band garant voor een swingende muzikale belevenis.

 In 2018 startten – op initiatief van trompettist Guy van Gils – twintig (semi-)professionele instrumentalisten en twee vocalisten met het opbouwen van een breed repertoire dat past bij elke gelegenheid. De wisselende stijlen zorgen voor een unieke luisterervaring. Maar de band is ook heerlijk om naar te kijken en vooral perfect om op te bewegen. Laat je verrassen!

Barnyard Bigband: beleef de magie van echte instrumenten.

Voor een voorsmaakje :

https://soundcloud.com/user-731416576/feeling-good?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

https://soundcloud.com/user-731416576/a-tisket-a-tasket?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Aankoop tickets via  deze link van ticket gang : 

https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=162898&event=133501

<
>
x