Cultuursmakers

Kalmthout

MIREILLE VAESSEN ZINGT "EDITH PIAF"

Mireille Vaessen zingt al van kleins af aan: Intieme liefdesliedjes, jazz, blues, Franse chansons.Veel verschillende stijlen, met als gemene deler dat de muziek en de teksten haar raken. Ze studeerde Kleinkunst aan de Studio Herman Teirlinck. Sindsdien heeft ze vele watertjes doorzwommen: op tournee met Hugo Claus, locatietheater in Duitsland, muziektheater zowel voor kinderen als voor volwassenen

Datum: 11/02/2023
Uur: 20:00
Deuren open: 19.00
Plaats: CLUB K
Adres: Kapellensteenweg 234, 2920 KALMTHOUT
Prijs leden: 15
Prijs niet-leden: 15
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

EDITH PIAF , een vrouw met vele facetten 

Edith Giovanna Gassion, nakomelinge van een roemrijk circusgeslacht . Een overlever. Een bodemloos kind op zoek naar passie, liefde en plezier. Een vrouw die nooit alleen wilde zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding: zingen, zingen, zingen!

Door haar chansons leren we haar beter kennen en via haar muziek doorlopen we haar hele leven . Milord,Hymne à l’amour, Mon Homme, La Marseillaise, Rien de Rien, Une enfant, Padam.

Dit is al een voorproefje van dit optreden via deze link:

https://player.vimeo.com/video/374907959 

De band bestaat uit :

Mireille Vaessen: Zingt in diverse groepen, speelt mee in het circus en ze gaat op pad als Poëzie mevrouw, gewapend met een ukelele. Mireille zingt de chansons.

Martine de Kok: is een singer-songwriter met een geheel eigen stijl. Ze studeerde ook Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en vervolmaakte daarna haar pianospel aan de Jazz-Studio. Ze schildert en tekent met een unieke signatuur. Ze heeft haar eigen band, waarmee ze twee platen en een EP uitbracht. In het verleden werkte ze samen met o.a. Herman van Veen en tegenwoordig schrijft, componeert en speelt ze geregeld bij verschillende theatergezelschappen. (FroeFroe, Het Gevolg). Een echte Homo Universalis dus. In dit muziekprogramma speelt ze piano en accordeon en ze zingt.

Sam Pasternak: speelt al vanaf zijn achtste viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Samen met Mireille speelt hij meestal gitaar, af en toe ook cello of piano in Edith.

Kaarten zijn te koop met reservatiekosten via deze link naar TicketGang : https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=162898

<
>
x