Cultuursmakers

Kultuur&Kamperen

WELKOM!
op de website van Cultuursmakers Kultuur&Kamperen.

Voor dit jaar (2023) heeft Cultuursmakers Kultuur&Kamperen weer enkele kampeermeerdaagsen op het progamma staan:

  • Van donderdag 23 maart 2023 tot maandag 27 maart 2023 'sloegen we de tenten op' te Herent ('Vlaams-Brabant & Brussel'), met op het programma geleide wandelingen in Leuven en Aarschot, met bezoeken aan de stadsbrouwerij te Aarschot en de brouwerij Stella te Leuven, met deelname aan het Stadsfestival te Brussel (op zondag 26 maart in het thema van de Art Nouveau), en om om het geheel mooi af te ronden een bezoek aan een mosterdmakerij.
  • Van donderdag 20 april 2023 tot maandag 24 april 2023 trokken we naar Zuid-Holland voor enkele dagen 'Keukenhof en Kunst'. Op het programma een kunstwandeling door het landgoed Keukenhof; bezoeken aan het LisserArt Museum, het Museum De Zwarte Tulp, het Frans Hals Museum, een begeleide stadswandeling in de meeste Vlaamse stad in Nederland (Haarlem). Verder gaan we op ontdekkingsreis door het heelal in de Space Expo, en sluiten we af met een bezoek aan de bollenvelden (te voet en met de fluisterboot).
  • Van donderdag 6 juli 2023 tot maandag 10 juli 2023, bezoeken we Zeeland, in het teken van "70 jaar na de watersnoodramp van 1953". Tijdens "Zilt en zalig Zeeland: heden en verleden” nemen we tijd en aandacht voor de watersnoodramp (Museum en Deltawerken). Daarnaast gaan we ook naar Middelburg met het prachtige stadhuis en het Zeeuws Museum. We gaan varen op het Veerse meer (zeehondjes zien ??) en brengen een bezoek aan het Park Toorenvliedt met het daarin gelegen Bunkermuseum.  
  • In het najaar plannen we een 'verrassingsweekend'. Meer informatie volgt.

Tot op één van deze kampeermeerdaagsen!

<
>
x