Cultuursmakers

Theaterclub Hageland

Welkom bij Theaterclub Hageland! 

Ook in het Hageland geven amateurgezelschappen het beste van zichzelf om onder ervaren regie het lokale theaterleven dynamisch te houden.

 

Wij zijn een groep toneelliefhebbers die graag zo’n enthousiaste gezelschappen steunen door hun voorstellingen te programmeren. 

 

Naast ons zijn er nog heel veel toneelliefhebbers die dolgraag naar toneelvoorstellingen gaan maar nog geen partner-in-crime gevonden hebben.  Samen van toneel genieten en erover discussiëren is gezelliger in groep en daarom verzamelen we iedereen die geboeid is door (amateur)toneel maandelijks voor een gezellige (toneel)avond.

 

Programma 2023-2024
Hopelijk gaven de maanden juni tot september, met sterk wisselende weersomstandigheden, genoeg gelegenheid aan iedereen om de batterijen op te laden.

Zoals elk jaar heeft het bestuur van “Cultuurmakers Theaterclub Hageland” (Annie, Frieda, Ingrid, Staf en Felix) een selectie gemaakt uit het aanbod van theatergezelschappen Aleydis Aarschot, KVT Diest, Toneel Heverlee en Uilenspiegel Diest. Zie pagina "Activiteiten" voor de details van ons programma!

We hebben om financieel-operationele redenen het gratis drankje afgeschaft. Dit wordt deels gecompenseerd door de -1€ ticket vermindering voor inschrijvende niet-leden van Cultuursmakers. Deelnemers met een lidkaart van Cultuursmakers genieten een ticket-korting van 3€. Meer toelichting vind je onder de knop "Nieuws". De manier waarop dit kan via onze site bij 'Lid worden".

We beperken ons programma dit jaar tot één productie per maand en omdat de voorstellingsdatums van de gezelschappen vaak gelijk vallen konden we sommige interessante producties niet in ons programma opnemen. In onze nieuwsbrieven geven we wel een vermelding van die stukken omdat ze toch interessant voor iemand kunnen zijn. We zullen ook links naar de sites van die gezelschappen publiceren zodat individuele aanvragen voor tickets vlot kunnen gebeuren. 

Annie, Staf, Ingrid, Frieda en Felix

PS: Heb je Facebook? Klik hier op de Facebook-knop van "Theaterclub Hageland". Ingrid bezorgt je regelmatig nieuws-, cultuur- en praktische links die je misschien interesseren.

Nieuws

<
>
x