Cultuursmakers

Theaterclub Hageland

Aanpassing ticketprijzen

Als afdeling van Cultuursmakers worden we gemeten op het aantal deelnemers per activiteit. Covid heeft de cultuurbeleving drastisch een halt toegeroepen en deze is nog niet op hetzelfde niveau als voordien.  Door een minder aantal inschrijvingen maken we beduidend verlies bij sommige voorstellingen. Dus moesten we ons operationeel model herzien. 

Het gratis drankje zal afgeschaft worden en we gaan ter compensatie een vermindering op de ticketprijzen voor deelnemers binnen onze theaterclub toepassen.  

De door ons gevraagde ticketprijzen via inschrijving bij Theaterclub Hageland zijn vanaf november 2023 de volgende: 

Deelnemers "niet-leden" van Cultuursmakers Theaterclub Hageland betalen de standaard ticketprijs -1€.  

Voordelen van gereserveerde tickets en fijne voorbehouden plaatsen in het theater blijven behouden. Wij doen administratie en opvolging. Jouw betaling van het gewenste aantal tickets bevestigt de gereserveerde plaatsen. Op de avond van de voorstelling reserveren wij tafels in de lounge van het theater waar de tickets bij ons kunnen afgehaald worden. Deze tafels blijven gereserveerd tijdens de pauzes en na de voorstellingen zodat we op een comfortabele manier kunnen nakaarten.

Deelnemers met een lidkaart van Cultuursmakers betalen de standaard ticketprijs -3€. 

Het loont de moeite om met een lidkaart van Cultuursmakers samen met inwonende gezinsleden te genieten van het hierboven vermelde voordeel op theatertickets via Theaterclub Hageland. Naast het feit dat je als regelmatige deelnemer de volledige kost van je lidkaart recupereert (zeker als samenwonend koppel), profiteer je als cultuurminnaar ook nog van de talrijke andere voordelen bij onze afdelingen en organisaties/manifestaties op nationaal vlak. Details over deze voordelen vind je onder de knop "Lid worden" samen met het registratieformulier.

<
>
x